Amb tu, un Prat millor

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Solucionar una incidència al Prat, ara és a les teves mans.

- Aquesta aplicació ha estat creada per l'Ajuntament del Prat amb l'objectiu de facilitar la participació ciutadana per millorar el manteniment dels espais públics i del mobiliari urbà de la ciutat.

- Permet la creació d'avisos d'incidències detectades pels usuaris, en l'àmbit del Prat de Llobregat. L'aplicació estarà disponible en tot el terme municipal, excepte la zona aeroportuària, el Polígon Pratenc, el polígon Mas Blau i el Polígon Manso Mateu. L'aplicació no estarà disponible fora d'aquest àmbit.

- Amb tu, un Prat millor permet categoritzar el tipus d'incidència, adjuntar o fer una fotografia, geolocalitzar la imatge a Google Maps i enviar-la al departament de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament del Prat, departament responsable de donar-hi solució. El temps de resolució dependrà del tipus d'incidència i de la gestió que calgui fer.

- L'Ajuntament del Prat enviarà un correu electrònic per informar que la incidència ha estat rebuda correctament. Així mateix, si l'usuari no manifesta el contrari, se li notificarà el resultat de la tramitació de la incidència en el correu electrònic facilitat.

- Si la incidència pogués suposar un perill per a la ciutadania, cal trucar directament a Manteniment i Serveis (telèfon 93 478 62 21) o a la Policia Local (934 787 272 / 092), les tardes, nits i festius, per tal que es pugui actuar al moment.

- L'aplicació ha estat desenvolupada per www.aiscadmobile.com.
Updated on
Jul 21, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Canvi de servidor