1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Wellness+ është një platform e cila ju vë në dispozicion një numër të madh mjetesh për të menaxhuar bizneset e tipit palestër, SPA, pishina dhe në të njëjtën kohë ju ofron mundësinë të krijoni dhe mirëmbani komunitetin tuaj të klientëve.
Updated on
Apr 12, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance
This app may collect these data types
Personal info and App info and performance
Data isn’t encrypted
You can request that data be deleted

What's new

Quick fixes

App support

Phone number
+355683898581
About the developer
ENTEERA SH.P.K.
ymerajredjan@gmail.com
Rruga e Kavajes, Nr. 50 Tirane 1001 Albania
+355 68 389 8581

More by Enteera sh.p.k