Tuzlanski.ba

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Tuzlanski.ba je internet medij koji je 12. marta 2012. godine nastao na temeljima nešto ranije osnovane facebook stranice TUZLA – Grad koji volim, koja je svojim kreativnim uređivanjem postala prepoznatljiva na širem području.

Tuzlanski.ba je za veoma kratak period postao vodeći i najutjecajniji informativni medij na području Tuzle i tuzlanskog kantona, što ga je ujedno svrstalo i među najutjecajnije internet medije u BiH.

Na početku samog rada, uredništvo se opredjelilo za informativno-zabavni koncept i u tom periodu uglavnom su objavljivane informacije vezane za dešavanja na lokalnom nivou i vijesti zabavnog sadržaja, bez politike i crne hronike.

Konstantan trend rasta posjećenosti, kao i veliki broj redovnih posjetitelja/čitatelja iz drugih gradova BiH, zemalja regiona ali i dijaspore nametnuo je potrebu proširenja sadržajnih segmenata pa će posjetitelji na redizajniranom portalu moći pratiti i niz drugih zanimljivih informacija iz svih sfera života u sklopu novih kategorija.

Tuzlanski.ba je od početka svog djelovanja jedan od rijetkih nezavisnih internet medija u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija ili nevladina organizacija, dok u svakodnevnom radu nastoji objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima poštujući sve profesionalne standarde. Upravo zbog svega navedenog Tuzlanski.ba je internet medij koji je postao prepoznatljiv i drugačiji od drugih.

Tuzlanski.ba na Facebooku ima 130.000+ fanova dok ukupan rad portala kroz nekoliko facebook stranica čini podrška od 250.000+ fanova. Na twiteru naše objave prati 950+ pratilaca dok na instagramu Intagramu naše aktivnosti prati 6.500 pratilaca, možete nas pratiti i na našem Google+ kanalu. Video zapisi na Youtube kanalu portala Tuzlanski.ba do sada su pregledani preko 5.000.000 puta, dok je broj pretplatnika iz dana u dan sve veći, trenutno ih je 2.250+
Updated on
Oct 11, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Ispravke grešaka i optimizacija