Baituljannah | Jodoh Muslim

100K+
Downloads
Content rating
Mature 17+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Lebih 1,000,000 orang calon Muslim dari seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei sudah mendaftar dan sedang mencari jodoh.

Lebih 10,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan setelah bertemu melalui Baituljannah.com sejak dilancarkan secara rasmi pada bulan Mac 2017.

KENAPA MESTI DAFTAR?

• Islami
Kami menapis setiap calon yang mendaftar. Setiap calon yang mendaftar mestilah mengesahkan akaun melalui SMS dan mengesahkan akaun dengan Kad Pengenalan terlebih dahulu. Malahan setiap sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat.

• Privasi anda terjamin
Nama, nombor telefon dan emel anda adalah dirahsiakan dan tidak dipaparkan di profil anda.

• Bebas spam
Kami mengawasi sebarang bentuk spam. Anda boleh melaporkan sekiranya terdapat sebarang salah laku oleh para calon yang mendaftar.

• Anti-SEO
identiti anda berkaitan Baituljannah tidak akan dapat dicari oleh enjin carian seperti Google, Yahoo dan lain-lain kerana dilengkapi dengan sistem anti-SEO.

PERCUMA ATAU ADA BAYARAN?

Pendaftaran adalah percuma dan anda boleh menggunakan aplikasi Baituljannah secara percuma untuk mencari calon pasangan namun fungsi-fungsinya adalah terhad. Terdapat fungsi-fungsi yang memerlukan anda untuk menaik taraf akaun ke akaun premium dengan bayaran yang berpatutan dan sebahagian daripada jumlah setiap transaksi anda akan disalurkan ke tabung infaq melalui pertubuhan-pertubuhan amal berdaftar serta sebagai dana kerja-kerja amal.


PRIVASI POLISI

https://baituljannah.com/privacy
Updated on
Jun 3, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available