Krishna Ringtone कृष्ण रिंगटोन

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

कृष्णा रिंगटोन में भगवान कृष्णा जी रिंगटोन का एक विशाल संग्रह है। तो अगर आप सांवरे की सबसे अच्छी रिंगटोन चाहते हैं तो आप सही जगह पर हैं, यहां आपको भगवान कृष्णा के सभी नए और सबसे लोकप्रिय रिंगटोन मिलेंगे।

कृष्णा रिंगटोन ऐप सबसे लोकप्रिय महादेव भजन रिंगटोन का एक संग्रह है जिसे आप रिंगटोन, अधिसूचना रिंगटोन, अलार्म रिंगटोन या संपर्क रिंगटोन के रूप में उपयोग कर सकते हैं। भगवन कृष्णा की अलार्म रिंगटोन से आपके दिन की शुरवात हो इसके लिए कृष्णा रिंगटोन ऐप आपके लिए अति आवश्यक है।

कृष्णा रिंगटोन (Lord Krishna Ringtone) नया ऐप, आपको मंत्र, भजन, चालीसा, आरती, कथा, प्रार्थना और सबसे प्रसिद्ध गायक और इंस्ट्रुमेंटल के रिंगटोन का सबसे बड़ा संग्रह मिलेगा।

यह ऐप उन सभी भक्तों के लिए एक ही स्थान पर कृष्णा रिंगटोन प्रदान करता है जो रिंगटोन, अलार्म रिंगटोन, संपर्क रिंगटोन, अधिसूचना रिंगटोन के रूप में सुनना और सेट करना चाहते हैं।
कुछ लोकप्रिय कृष्णा रिंगटोन सूची:
1. करते हो तुम कन्हैया
2. कृष्णा कृष्णा है कृष्णा
3. इतना तो करम कर्ण
4. हरे राम हरे कृष्ण
5. हर सांस में हो सुमिरन तेरा यूं चुकंदर जाए जीवन मेरा
6. श्याम तेरी बंसी पुकारे राधा नाम
7. आई मैरै संवरै भी बता रास्ता
8. ये प्रार्थना दिल की बेकर नहीं होगी
9. श्याम मोरे नैनन आगे रहियो
10. आले मोहे लागे वृन्दावन निको
11. बधाई हो बधाई
12. राधा कृष्ण डीजे गीत
13. सांवरे इतना से कह दे
14. काली कमली वाला मेरा यार
15. मेरो राधा रमण गिरधारी
16. तेरी याद में रोते हैं
17. श्री कृष्ण गोविन्द हरे मुरारी
18. ब्रज के गली गली माई शोर
19. तुमसे कन्हैया मेरी प्रीत पुरानी

Krishna Ringtone has a huge Collection of Krishna JI Ringtone. So if you want's Kanhiya ringtone then you are At the Right Place, Here you will get all the most popular Ringtones of Saanware.

This app has the most popular kanhiya bhajan Ringtones which you can use as a ringtone, notification ringtone, alarm ringtone, or contact ringtone.

Lord Krishna Ringtone (कन्हैया रिंगटोन) , you will find the ringtones of Mantra, Bhajans, Chalisa, aarti, katha, Prarthana and more of the most famous singer.
Few Popular Krishna Ringtone List :
1. Karte Ho Tum Kanhaiya 
2. Krishna Krishna Hai Krishna
3. Itna To Karam Karna
4. Hare Rama Hare Krishna
5. har saans me ho sumiran tera yoon beet jae jeevan mera
6. shyaam teree bansee pukaare raadha naam
7. aai mairai sanwarai too bata raasta
8. Yeh Prarthna Dil Ki Bekar Nahi Hogi
9. Shyam More Nainan Aage Rahiyo
10. aalee mohe laage vrndaavan niko
11. Badhai Ho Badhai
12. Radha Krishna Dj Song
13. Sanware Itna to Keh De
14. Kali Kamli Wala Mera Yaar 
15. Mero Radha Raman Girdhari
16. Teri Yaad Me Rote Hai
17. Shri Krishna Govind Hare Murari
18. Braj Ke Gali Gali Mai Shor
19. Tumse Kanhiya Meri Preet Purani

This app provides the below-listed feature at your fingertip.
Feature:-
• All Latest Collections of Krishna Ringtone.
• Simple and User-Friendly Interface.
• Single Click to Set As Ringtone.
• Single tap To set the Alarm Ringtone.
• Single tap to Set Notification.
• Multiple categories to filter the Ringtone.
• Easy to search by voice and text.
• Easy to download shiv ringtones

DISCLAIMER:-
All content available on this application is legitimate and duly licensed to their perspective owners for use.

Support:
In case of any issues, reach us on
Send Feedback: bhaktirecordsapp@gmail.com
Updated on
Aug 21, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Device or other IDs
Data isn’t encrypted

What's new

1. Resolve some bugs.