Fastpay : Agen PPOB Terlengkap Terbaik di Kelasnya

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Indonesian

Dasar Tetangga Jaman Now!

Tiap keluar rumah dia pasti tanya, “mau kemana?” Pas mau beli pulsa, eh disuruh beli di dia. Kalo awal bulan pengen bayar PDAM, BPJS, tagihan listrik, tagihan internet, dan tagihan lainnya, eh ketemu dia lagi dan pasti bilang.

“Bayar sini aja deh gak perlu repot”. Terus nih, mau transfer anak yang lagi kuliah, dia nongol lagi bilang “Udah lewat sini aja, bisa kok”. Parahnya lagi, pas booking tiket buat liburan, lagi-lagi ketemu dia dan bilang “Ga usah buang tenaga deh, semuanya bisa disini kok, cus!”

Bikin heran deh! Dia pake jimat apaan sih kok semuanya bisa dijual gitu? semua transaksi bisa dia lakukan padahal cuma pencet-pencet hp doang.

Usut punya usut, ternyata dia selama ini pakai Fastpay di hp nya. Yang bikin kaget, ternyata dia dapat untung jutaan rupiah tiap bulan dari semua transaksi itu. Jadi, dia tak perlu kemana-mana uang langsung berkucur.

Duh, tau gitu kita juga mau pakai Fastpay dong biar nggak kalah sukses sama dia. Download Fastpay sekarang juga ah!

Kunjungi Website Resminya di www.fastpay.co.id
Basic Neighbors Age Now!

Every time he left the house he would ask, "where are you going?" When you want to buy credit, you are told to buy it at him. If at the beginning of the month you want to pay for the PDAM, BPJS, electricity bills, internet bills, and other bills, uh meet him again and surely say.

"Just pay here, you don't need to bother". Then, if you want to transfer a child who is in college, he appears again and says "Already through here, how come". Worse yet, when booking a ticket for a holiday, again met him and said "Don't have to waste energy, everything can be here, bro!"

Make it wonder! He uses charms, how come everything can be sold? he can do all transactions even if only push the cellphone.

It has been investigated, it turns out he has been using Fastpay on his cellphone. To the surprise, it turns out he can profit millions of rupiah every month from all of these transactions. So, he doesn't need to go anywhere money goes straight.

Duh, you know, we also want to use Fastpay, so it will be as successful as him. Download Fastpay now too ah!

Visit the Official Website at www.fastpay.co.id
Read more
Collapse
4.3
7,792 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Update Release 3.0.24:

- Fixing Bugs dan Improvment.

Untuk kenyaman bertransaksi, pastikan ya guys “Permission di Allow semua” dan juga kami tak henti-hentinya untuk berburu bugs jahat yang berkeliaran di Aplikasi ini.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 9, 2019
Size
19M
Installs
100,000+
Current Version
3.0.24
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
E-Payment Solution of PT. Bimasakti Multi Sinergi
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.