Дари Кръв - Помогни или потърси помощ

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Изцяло обновена и подобрена версия на мобилното приложение „Дари Кръв“ от Българска Организация за Доброволно Кръводаряване (БОДК)!

Приложението има за цел да улесни връзката между доброволни кръводарители и хора, които се нуждаят от кръвопреливане, и е достъпно напълно безплатно на територията на цялата страна.

„Дари Кръв“ позволява регистриране на потребителите в две роли.
Кръводарители, които могат да дарят кръв по спешност, или да се включат в някоя от регулярните кампании за кръводаряване, организирани от БОДК;
Хора в нужда от кръвопреливане, които могат да заявят спешен призив за набиране на кръводарители, който БОДК одобрява и публикува.

Приложението дава възможност на регистрираните потребители да:
• получават известия както за спешни призиви, така и за кампании за кръводаряване;
• имат достъп до карта с локации на кръвни центрове и болници, в които могат да дарят кръв;
• получат информация за изисквания, които да бъдат покрити от доброволните кръводарители;
• разполагат със съвременен дизайн и интуитивна навигация за работа с основните функционалности на приложението само с няколко клика.

Помогни или потърси помощ, изтегли приложението и сподели с близки и познати!

--

Приложението „Дари Кръв“ е разработено напълно безвъзмездно от българската технологична компания Аксидиа. Целият процес по регистрация, подаване на данни за участие в дарителска кампания и осъществяване на контакт между кръводарители и нуждаещи се бива администриран от БОДК, за да бъде гарантирана липсата на злоупотреби. Общите условия за ползване на мобилното приложение и политика на поверителност на личните данни може да намерите тук.

„Българска Организация за Доброволно Кръводаряване” е сдружение с нестопанска цел с дейност в обществена полза, със седалище гр. София, учредено на 20.10.2010 година. Сдружението е с основна цел да насърчава и популяризира редовното, анонимно, доброволно и необвързано с облаги кръводаряване на територията на Република България, Европа и в световен мащаб.

Аксидиа e технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и създаване на цялостни IT решения, както за малкия и среден бизнес, така и за големи корпорации в световен мащаб. Основана през 2012 в София, България, Аксидиа се превръща в една от най-бързо развиващите се ИТ компании в Европа, според класациите Deloitte Technology Fast 50 и Financial Times 1000 Europe.
Updated on
Mar 13, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Health and fitness, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted