Boksy

In-app purchases
5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Корици без полици - илјадници книги во твојата дланка!

Со Бокси, најдобрите книги за возрасни и деца се тука, на твојот мобилен или таблет и тоа за месечна претплата од само 399 денари.

Бокси е првата македонска апликација за читање и слушање книги и во моментов е единствена 24/7 џебна библиотека во овој регион. Мисијата на Бокси е да осигура дека времето пред екран е добро поминато време. Веруваме во корици без полици и затоа те покануваме да зачекориш и ти во дигиталниот свет на книгите!
Со месечната претплата добивате од само 399 денари добивате:
- 2 профили од кои едниот е за возрасни, другиот за деца
- Илјадници детски книги и наслови за возрасни на македонски, англиски и албански јазик
- Стотици нови наслови додадени на платформата секој месец
- Месечни награди за најдобрите читатели
- Неограничено време на читање во секое време

Доколку немате идеја што да читате, погледнете го нашиот избор од најдобри наслови за возрасни и следете го катчето на популарни наслови во апликацијата или на нашата веб страна.

Овој пат, уживајте во безбедното катче на популарни наслови за деца – сѐ најдобро е собрано на едно место. И книги, а и многу награди. Знаете дека детските книги најдобро се читаат или слушаат во друштво?

Прочитајте ги сите инструкции за тоа како да се претплатите на нашата веб страна.
Updated on
Nov 29, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Device or other IDs
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Exciting news for Boksy! We are rolling out a fresh update to enhance your reading, listening and gaming experience:
- New and improved design
- New and improved gamification experience on the leaderboard
- Updated avatar design, look and feel
- Added Macedonian literature for adults
- UI/UX improvements
We are constantly working on improving Boksy and we value your feedback. Please send your comments to support@boksy.mk - we will be happy to hear from you!