Ondernemend Tilburg

50+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Welkom bij Ondernemend Tilburg, het nieuwe digitale communicatieplatform voor alle deelnemers van Vitaal. In deze omgeving vindt u de laatste nieuwsitems voor uw bedrijvenpark, de leden van Ondernemend Tilburg, achtergrondinformatie over de verschillende projecten en alles over Parkmanagement.

Het doel van Ondernemend Tilburg is om met een gezamenlijk inzet de kwaliteit van het bedrijvenpark te verbeteren en te borgen zodat een representatieve, veilige en duurzame werkomgeving ontstaat. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte, verbeteren van de algehele veiligheid, initiatieven op gebied van duurzaamheid en mobiliteit en het verbinden van ondernemers zijn onderwerpen waarmee Parkmanagement dagelijks bezig is. Het resultaat is een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat, waar het aanwezige vastgoed haar waarde behoudt. Log in en stay connected!
Updated on
Jul 24, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info and App info and performance
This app may collect these data types
Location, Personal info and 4 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Various improvements and bugfixes.