Kompas voor Onderweg

Het leven speelt zich onderweg af. Met de Kompas voor Onderweg app heb je, op het moment dat jij dat wil, de vele tools, eye-openers en krachtige reminders van Compagnon de route steeds binnen handbereik. Want jouw leven is jouw kompas naar persoonlijke en professionele groei.

Download de app en je ontvangt meteen gratis 24 onder-weg-wijzers met praktische, verhelderende en verdiepende inhoud. Deze wegwijzers wijzen jou meteen ook de weg doorheen het veld van mogelijkheden van Compagnon de route.

In Mijn Kompas heb je direct toegang tot jouw gevolgde routes en aangekochte 90 dagen trajecten. De rijkelijk geïllustreerde inhoud brengt verheldering, verdieping en zorgt voor verankering in je leven. Je kan elk moment terugvallen op de vele inzichten, de reminders, de sprekende beelden, de video’s en audio’s vervat in de 90 dagen posts. Want wil je een verandering écht integreren in je leven, dan dien je jezelf te reminden gedurende een bepaalde tijd. In 21 dagen creëer je een nieuwe gewoonte, na 90 dagen wordt het een onderbewuste gewoonte.

Wat vind je allemaal geïntegreerd in de app?
• de 3 landroutes: Ver-sterk jezelf / Energy management, Ont-wikkel jezelf / Self management, Be-denk jezelf / Mind management
• de GRoei- en er-VAAR-route
• de LUCHTroute
• de T’Op Expeditie
• al onze ontwikkelde en nog-te-ontwikkelen 90 dagen trajecten: 90 dagen Bijtanken, 90 dagen Teen & Tander, 90 dagen Anders kijken naar…
• de veelgelezen blog van Barbele
• de materialen bij het boek ‘Ontmoeten is simpel, maar niet altijd gemakkelijk’
• de kalender, de verschillende websites en de links naar social media
• de laadzone, want met Compagnon de route ga je goed uitge-rust op pad.

De Kompas voor Onderweg app biedt jou heel wat voordelen:
• Ben je het noorden even kwijt of zoek je het zuiden? Gebruik je app als jouw kompas voor onderweg. Je hebt het altijd bij de hand.
• Je leest en gebruikt jouw levenskompas op de plek die jij kiest. Het enige dat je nodig hebt is internetconnectie.
• De app volgt jouw tempo. De volgende wegwijzer/post komt vrij van zodra je de voorgaande afgewerkt hebt.
• Per post nodigen we je uit om eigen notities, inzichten, acties bij te houden. Dat kan op je telefoon. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een gezellig ouderwets notitieboekje.
• Onze app werkt enkel met visuele meldingen. Geen opdringerige biepjes als er een nieuwe post op je wacht. Dat doen we niet zomaar... Meer hierover lees je in de 24 gratis onder-weg-wijzers.

De Kompas voor Onderweg app is bruikbaar op je smartphone en tablet (en ook beschikbaar voor iOs).

Deze app werd ontwikkeld door Naomi Geens en Barbele Kindt van Compagnon de route.

Barbele Kindt weet als geen ander obstakels op haar pad om te buigen in meer-waarde voor haar leven en ondernemerschap. Als compagnon schrijft ze blogs en boeken, haar manier van zin-geving en een eye-opener voor velen. (Lees haar boek: ‘Leven is simpel, maar niet altijd gemakkelijk…’)

Naomi Geens volgt haar hart-s-tocht als be-tekenaar. Met focus, taal en ver-beeld-ing geeft ze ‘t leven zin én richting. Ze zet visie kracht bij met sprekende beelden zodat de essentie tastbaar wordt voor een breed publiek.

Samen zetten zij Compagnon de route en de Kompas voor Onderweg app in de wereld: een veld van mogelijkheden om jouw eigen levenskompas te (leren) lezen en gebruiken. Want we geloven dat jouw leven jouw beste coach is.

Compagnon de route werkt vanuit een holistische, natuurlijke visie en staat voor een concrete, pragmatische, haalbare en onderbouwde aanpak.

Vind je dit Kompas voor Onderweg waardevol? Creëert de app meer-waarde in jouw leven? Laat het ons dan weten via een beoordeling, waarvoor onze gewaardeerde dank.

Barbele & Naomi
Read more
Collapse
Loading…

What's New

- Android 10 bug fix
____________________
- Notifications
- Badges
- Email confirmation
- Redirecting to the next unread post
- Subroutes
- Redirecting to Bancontact app
- Bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
August 21, 2020
Size
54M
Installs
500+
Current Version
1.1.2
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Digital Purchases
Permissions
Offered By
Compagnon de route
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.