DayRoll - payroll automation software

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

DayRoll on uudenlainen digitaalinen palvelu yrityksesi työsuhteiden ja palkanmaksun hallintaan. Käyttäjien palautteen ohjaamina jokaiseen käyttötarpeeseen on rakennettu yksikertaisen helppo käyttöliittymä. Se on ainoa palvelu, joka kokoaa kaiken palkka- ja henkilöstöhallinnon tarvitseman tiedon yhteen paikkaan. Niin työntekijä kuin työnantaja näkevät helposti ja ajantasaisesti esimerkiksi työntekijän työaikakirjaukset, poissaolot, lomat, sekä kulu- ja matkalaskut. Myös työsopimukset, työtodistukset ja tilinauhat ovat helposti esillä. Palvelun voi integroida mihin tahansa muuhun järjestelmään nykyaikaisten avointen rajapintojen avulla. Voit itse valita haluatko käyttää omaa nykyistä palkanmaksujärjestelmää itse maksamiseen ja DayRollin avulla ottaa kirjaustenhallinnan haltuun tai automatisoida koko prosessin.

DayRollin avulla niin työntekijä kuin hallinnon henkilökunta pystyvät tarkistamaan ja kirjaamaan kaikkia työsuhteeseen liittyviä asioita heti ja helposti samassa paikassa. Automaatio vähentää virheitä. Tavoitteena on ollut että kirjaaminen on vaivatonta ja helppoa. Palkan maksamiseen liittyvät rutiinit voi tehdä lähes kuka tahansa – minimaalisen pienessä ajassa.

DayRollia voi käyttää sekä kännykkäsovelluksena että web –käyttöliittymällä, joka tekee siitä päätelaite riippumattoman. Jokainen työntekijä kirjaa palveluun itse esimerkiksi arkityönsä, poissaolonsa, ylityönsä ja matkalaskunsa. DayRoll saa automaattisesti tietoja yrityksen käyttämistä muista ohjelmista, kuten työajansuunnittelujärjestelmästä. Palvelun avulla voidaan automatisoida myös esimerkiksi viranomaisvelvoitteet kuten katre-, tyel- ja vakuutusilmoitukset.

Se kirjaa, yhdistää ja näyttää kaiken tiedon, sekä antaa aidon valmiuden yrityksille maksaa palkan nappia painamalla, vaikka joka viikko. Käyttöliittymä mahdollistaa tehtävien suunnittelun ja kirjaukset ja tallentaa syntyvän informaation yhteen paikkaan. Näyttää sen mitä halutaan työsuhteen elinkaaren ”jalanjäljistä" ja suunnittelusta toteumaan.

Käyttöliittymällä voidaan jakaa perehdyttämiseen, osaamisen kehittämiseen, johtamiseen, tuotteisiin tai palveluihin liittyvää informaatiota monella eri tavalla.
Updated on
May 27, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Parannuksia laajennettuun kululaskuikkunaan työaikamerkinnän lisäyksen yhteydessä
- Lisätty jaksokoosteeseen joustavan työajan pankin saldo jakson lopussa