Digicom UP

5.0
63 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mënyra më e thjeshtë për të paguar faturën dhe për t’ju suportuar në kohë reale.

Aplikacioni Digicom UP ndihmon me një mori informacionesh dhe zgjidhjesh në kohë reale, të personalizuara vetëm për ty. Me pak klikime, ti mund të kesh akses në shumë opsione si:

- Shiko dhe paguaj faturën tënde thjesht, shpejt dhe në mënyre të sigurtë.
- Kufizoni kohën e qëndrimit në internet të fëmijës tuaj duke krijuar orare sipas preferncës.
- Informohu rreth ofertave të reja.
- Ndërro dhe manaxho planin tend nga kudo dhe kurdo, direkt nga celulari.
- Ndrysho password-in dhe emrin wi-fi.
- Testo shpejtësinë e internetit.
- Kontrollo konsumin aktual sipas paketës në perdorim.
- Shiko konsumin historik te te dhenave te internetit dhe telefonise.
- Perditeso te dhenat personale.
- Merr njoftime ne kohe reale (push notifications).
- Suport për cdo informacion apo problem, me hapa të gatshme e të thjeshta për t’ju dhënë përgjigje për çdo pyetje tuajën.

Për të krijuar një llogari në Digicom Up, duhet të vendosni numrin ID të kartës tuaj të identitetit, si dhe numrin unik te kontrates tuaj me Digicom.

----------------------------------------------------------------------------------------------

The easiest way to pay your bill and to support you in real time.

The Digicom UP app helps you with a lot of useful information and real-time solutions, personalized just for you. With a few clicks, you can access many options such as:

- View and pay your bill simply, quickly and safely.
- Limit your children's online time by creating preferred schedules.
- Find out about new offers.
- Change and manage your plan from anywhere and anytime, directly from your mobile phone.
- Change password and wi-fi name.
- Test internet speed.
- Check the current package usage.
- View the historical usage of internet and telephone data.
- Update personal data.
- Receive real-time push notifications.
- Support for any information or problem, with ready-made and simple steps for every question.

To create an account at Digicom Up, you need to enter the ID number of your ID card and also the unique number of your contract with Digicom.
Updated on
Jul 18, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

Ratings and reviews

5.0
61 reviews
Eldion Nevruzi
April 26, 2024
Primitive app. Everytime I need to login as it saves nothing from previous logins, now it can process payments, error code unknown 99.
Did you find this helpful?
seven sins
May 10, 2023
Very helpfully app ! Wish there were more apps like this ! 10/10 🌟
Did you find this helpful?
Eron Xhelili
November 1, 2023
The app is built absolutely perfect.