10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Планетата ни е на прага на големи катаклизми. Милиарди тонове отпадък се изхвърлят всеки ден, като огромна част от него завършва във водните басейни. Изчезват природни видове, въздухът се замърсява, типичните климатични сезони се променят драстично. Един близък пример до всички тук е замърсяването в България - по ски курорти, плажове, улици и паркове. Как можем да го намалим? - като стимулираме не само събирането на отпадъци, а и рециклирането.

Ние от “Ecoware” предоставяме софтуер, който те възнаграждава при изхвърляне на пластмасови и стъклени бутилки и кенове, като предлагаме множество разнообразни награди - ваучери, билети за Градския транспорт и много други. Чрез сканирането на Bar Code-a на потребителя от продавачка в даден магазин, автоматично ще се придобият в приложението му спечелените точки за изхвърляния отпадък. Ще водим статистика за събралите най-много бутилки, като те ще получат допълнителни по-големи награди.

Ами ако притежавате магазин за хранителни стоки и искате да увеличите клиентелата си? И за Вас има опция за регистрация като такива! На нашата интерактивна карта ще бъдете показани като място за тази операция. По този начин Вие ще станете истински зелен бизнес, като в същото време сте в разцвета на начинанията си.
Updated on
Apr 13, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Added email verification, account deletion and bug fixes.

App support

Phone number
+359885655523
About the developer
Konstantin Vladimirov Dichev
office@ecoware-team.com
Bulgaria
undefined