Német Szótanító magyaroknak

Offers in-app purchases
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

A Német Szótanító kb. 5 500 szót tanít meg és tartalmaz egy kb. 5 000-es ingyenes szótárt is.

A program a német szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Tapasztalat az, hogy hatékonyabb és könnyebb megtanulni egy egész mondatot, mint egyetlen szót. Így a szavakat rögtön használni is tudjuk, mert mondatba vannak foglalva. Könnyebb így megjegyezni a szavakat, mert hozzá vannak kapcsolva egy érzéshez, jellemző helyzethez, stb.

ECL Vizsgaközpont közreműködésével

Az összes német szó nyelvvizsga szintjét a nemzetközileg elismert ECL Vizsgaközpont ellenőrizte át és módosította. Hiszen ők azok, akik legjobban tudják, hogy adott A1,A2,B1,B2-es vizsgaszinteken milyen követelményeknek kell megfelelni a vizsgázóknak.

Módszer, amellyel sosem felejtjük el a megtanultakat

Pont akkor ajánlja fel a szavakat a program ismétlésre, amikor az emlékezetünknek szüksége van rá, hogy felfrissüljön a memóriánk. A módszer az időközönkénti ismétlési hatáson (Spaced Repitition) és a felejtési görbén alapul.

Kikérdezés funkcióval

A kikérdezés funkcióval ellenőrizhetjük le, hogy az ismertnek bejelölt szavakat tényleg jól megtanultuk-e.

Saját szólista

Saját szólista is összeállítható, amely használható saját vagy pl. gyerekeink német házifeladatának gyors megtanulásához és kikérdezéséhez. A program segítségével a német nyelvtudással nem rendelkező szülők is ki tudják kérdezni gyerekeiket!

Szókártyák

A hagyományos szókártyákkal történő tanulást továbbfejlesztve, a program szókártya szerűen jeleníti meg a német és a magyar szavakat. Sőt nem csak a szavakhoz, de a példamondatokhoz is "beszélő" szókártyák tartoznak.

Ingyenes részek

A programot modulonként 100 szóval ingyenesen is ki lehet próbálni, és ha tetszik, megvásárolhatóak a fizetős részek is, amelyek nagy segítséget jelenthetnek a német tanulásban.
Ingyenes részek:
- 400 szó, amelyhez mind a 3 tanulási mód és a 2 kikérdezési mód teljes mértékben, ingyenesen használható,
- Ingyenes a német-magyar szótár funkció a keresési lehetőséggel mind az 5500 szóhoz. Tehát nem csak szótanítóként használható a program, hanem ingyenes mini szótárként is.
- Ingyenes a példamondatokra történő keresés is, amely egy különleges, egyedülálló funkciója a programnak! Megtudhatjuk hogy, hogyan fejezi ki a német az egyes magyar kifejezéseket, szókapcsolatokat.


Duolingo vs. Német Szótanító

Jobb-e vagy rosszabb ez a program, mint a Duolingo?
Nem rosszabb, nem jobb, hanem más, mert más célra lett kifejlesztve, a két program kiegészíti egymást. Míg a Duolingo lassan, aprólékosan kikérdezi tudásunkat, addig a Német Szótanító hallgatás által igyekszik rengeteg szót belénk sulykolni, majd kikérdezni.
The German Dictionary is approx. It teaches 5 500 words and contains a ca. 5,000 free dictionaries.

The program teaches German words by means of example sentences in context and context. Experience is that it is more efficient and easier to learn a whole sentence than a single word. So we can use words right away because they are in a sentence. It's easier to memorize the words because they are connected to a feeling, a typical situation, and so on.

ECL Examination Center

The level of all German language exams was verified and modified by the internationally recognized ECL Exam Center. Because they are the ones who know best about the requirements of the exams at the A1, A2, B1, B2 exam levels.

A way we will never forget the lessons learned

Point recommends words to repeat the program when our memory needs to refresh our memory. The method is based on the Spaced Repitition and the forgetting curve.

With Query function

With the query function, you can check whether the words that are known to you are really well known.

My soloist

You can also create your own soloist, which can be used for your own or for example. to quickly learn and interview German children's homework. With the help of the program, parents without a German language can also ask their children!

word Card

With the addition of traditional spelling cards, the program displays German and Hungarian words as a glossary. In fact, not just words, but also word sentences are "talking" taglines.

Free parts

The program can be tested free of charge for 100 words per module, and, if you like, you can also buy pay-per-view items that can be of great help in German learning.
Free parts:
- 400 words for which all 3 learning modes and 2 chat modes are fully available for free,
- The German-Hungarian dictionary is a free search feature for all 5500 words. So it can be used not only as a tutor, but also as a free mini dictionary.
- Free search for example sentences, which is a unique, unique feature of the program! We can understand how the German expresses some Hungarian expressions and phrases.


Duolingo vs. German Dictionary

Is this program better or worse than Duolingo?
No worse, no better, but different because it is designed for other purposes, the two programs complement each other. While Duolingo is slowly, meticulously questioning our knowledge, the German Wordsman seeks out a lot of words in silence and questioning.
Read more
Collapse
4.3
383 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

2019.04.19 v7.4
A saját szólista összeállítása teljesen ingyenes lett, már használható az A1, A2, B1, B2 modulok teljes szókészlete, kb. 5500 szópár. (Csak a szavak. A külső szótár még nem használható, az talán vmelyik következő verzióban)
Új képes szótár funkció: keresésnél megjeleníti a már letöltött modulokhoz tartozó képeket is.
Hibajavítások.


** Minden modul 100 ingyenes szót tartalmaz, és kb. ezer nem ingyenest. A saját szólista összeállítása teljesen ingyenes!
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
April 19, 2019
Size
5.1M
Installs
50,000+
Current Version
7.4
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Digital Purchases
In-app Products
$10.74 - $30.99 per item
Permissions
Offered By
Miklos Zsido
Developer
Szent Istvan str. 10 Koronco, 9113. Hungary
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.