Felsőoktatási Tájékoztató Füzet

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A Magyar Nemzeti Tanács (MNT) és a Vajdasági Magyar Diákszövet- ség (VaMaDiSz) közös felsőoktatási tájékoztató digitális füzetét tartod a kezed- ben. A felsőoktatási tájékoztató körút 1998-ban indult, 2013 óta közösen valósítja meg a Magyar Nemzeti Tanács és a Vajdasági Magyar Diákszövet- ség. Ily módon, kedves leendő Kolléga, eléd már ez a tartalomgazdag, minden kérdésre választ adó kiadvány került.

Már több mint 20 éve dolgozunk azon, hogy megkönnyítsük Neked a továbbtanulással kapcsolatos döntéshozatalt, összegezve a válaszokat a leggyakoribb kérdéseidre. Ez a füzet rengeteg hasznos információt tartalmaz, nem csak azoknak, akik már tudják, melyik felsőoktatási intézményt választják, hanem azoknak is, akik még nem tudtak dönteni a rengeteg lehetőség közül. A továbbtanulással kapcsolatos döntés meghozatalával még nem vagy elkésve.

A füzet tartalmazza az összes információt a lehetséges ösztöndíjakról, a szálláslehetőségekről és az egyetemi éttermekről. Ezen kívül hasznos információkat találhatsz a pontrendszerekről, a felvételiről, valamint megtalálható benne egy szótár is azokkal a szavakkal, amelyek jelenleg számodra ismeretlenek lehetnek, de a jövőben napi szinten fogsz velük találkozni.

Ha elszánt vagy és kitartó, hogy megszerezd a felsőfokú okleveled, akkor rögös, de egyben izgalmas út vár rád. Az út végén mérnök, orvos, művész, vagy bármi más válhat belőled, valamint közben új és igen fontos kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek segítségedre lehetnek a későbbi életed során. Nem csak „gólya” leszel, hanem a vajdasági értelmiség új tagja is.

A kemény tanulás mellett viszont mindig van egy kis idő a szórakozásra is. A VaMaDiSz ebben segít. Gondoskodik a szórakozásról, a felgyülemlett feszültséget le tudod vezetni a többi egyetemistával közösen. Ha ezek után is vannak benned megválaszolatlan kérdések, ne félj minket felkeresni velük. Ha tudunk, segítünk.

Sikeres felkészülést kívánunk a felvételire!
Updated on
Dec 10, 2019

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Az MNT és a VaMaDiSz közös felsőoktatási tájékoztató digitális füzete.