PlanUP

PlanUp je aplikacija za izradu poslovnog plana, koja u 19 jednostavnih koraka poslovnog plana, omogućava okvirnu analizu poslovanja imaginarne ili stvarne tvrtke. PlanUp ima prvenstveno edukativnu funkciju čiji je cilj educirati korisnika o dijelovima poslovnog plana i dati uvid uspješnost poslovanja tvrtke. Nakon što je korisnik prošao kroz svih 19 koraka, na mail adresu dolazi generirani poslovni plan na temelju podataka koje je ispunio.

Okvirni, ali detaljni poslovni plan korisniku može služiti ako pokazatelj da li na dobrom putu, odnosno što je potrebno promijeniti kako bi poslovanje bilo uspješno. Prilikom ispunjavanja poslovnog plana, korisnik može u bilo kojem trenutku izaći iz aplikacije a da pritom njegovi podaci koji su ispunjeni ostanu spremljeni, te će prilikom ponovnog pokretanja aplikacije moći nastaviti.

Aplikacija PlanUp napravljena je u sklopu projekta EnterYOUTH - Jačanje poduzetničkih kapaciteta mladih unutar prekograničnog programa Slovenija-Hrvatska. Cilj projekta je Osnaživanje mladih poduzetnika kao generatora gospodarskog rasta i razvoja prekogranične regije kroz razvoj modela poticanja poduzetnosti i stjecanje općih i specifičnih poduzetničkih znanja i vještina koje će mlade osobe potaknuti na samozapošljavanje i prepoznavanje poduzetničkih prilika, te na uspješno vođenje poduzeća s definiranim dugoročnim ciljevima razvoja. Vodeći partner projekta je Grad Rijeka, dok su partneri RRA Porin d.o.o., Ekonomski fakultet Rijeka, Šolski center Ptuj i Znanstvenoraziskovalno središče Bistra Ptuj.
Read more
Collapse
5.0
3 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Bolja podrška za veće ekrane.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 4, 2018
Size
12M
Installs
100+
Current Version
1.1.1
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Exevio Ltd
Developer
444 Castro Street Suite 1200 Mountain View 94041 California United States
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.