Extreme Pizza

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Extreme është aplikacioni i porosisë së shpejtë dhe efikase për t'ju ofruar një përvojë të përsosur të porosisë online. Bëni porosinë tuaj me disa klikime, duke shfletuar menuën tonë të shijshme dhe personalizuar produkte sipas dëshirave tuaja.

Aplikacioni ynë ju siguron një shërbim të shpejtë dhe të saktë. Asnjë telefonatë apo pritje në radhë nuk janë më nevoja. Konfirmoni porosinë tuaj menjëherë dhe njihni kohën e pritjes së produktit të freskët në aplikacion. Ekipi ynë punon me shpejtësi dhe efikasitet për t'ju siguruar që porosia juaj të mbërrijë në kohë dhe në gjendje të përsosur.

Aplikacioni i Extreme është i përshtatshëm për përdorim të lehtë dhe intuitiv. Informacioni juaj për pagesat dhe adresat e porosisë ruhen për t'u bërë porositë e ardhshme edhe më të lehta. Ne vlerësojmë rëndësinë e shërbimit të shpejtë dhe efikas për ju, dhe angazhohemi për të siguruar një përvojë të jashtëzakonshme të porosisë.

Aplikacioni Extreme është vetëm një shkarkim larg. Provoni tani përvojën tonë të shpejtë dhe efikase të porosisë së produkteve online. Ju faleminderit për zgjedhjen tuaj!
Updated on
Feb 2, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Small fixes

App support