Finku - Track Money & Budget

3.3
7.19K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Finku adalah aplikasi pencatat keuangan harian otomatis yang dapat memberikan saran keuangan sesuai kondisi keuangan kamu secara GRATIS!
Finku hadir untuk membantu keputusan finansial yang bijak!

📝 Banyak waktu terbuang untuk catat pengeluaran dan pemasukan secara manual?
Finku sudah terhubunga dengan 24+ bank, e-wallet, dan akun investasi di Indonesia, jadi kamu bisa hubungkan akun-akun finansialmu dan rasakan kemudahan kategorisasi dari machine learning Finku yang menjadikan SEMUANYA OTOMATIS 😱

💸 Susah kontrol pengeluaran bulanan?
Pake budget dari Finku aja yang bisa dikontrol dan gak mencekik lifestyle!

📈 Pusing liat pembukuan aset finansial yang ga serapih buku kas?
Pejari alokasi aset finansial kamu dari tabungan, investasi, dan hutang lewat grafik dan visualisasi menarik dari Finku 😉

👩‍🎓 Selalu dilema buat ikutin trend keuangan dan investasi yang mana?
Dapetin tips and trick buat bikin keputusan finansial sehari-hari! Dari insight keuangan menghindari biaya transfer, sampai belajar cara investasi yang bikin untung dan sesuai kebiasaan keuangan kamu 😎

Punya banyak tagihan yang kadang lupa bayar?
Kemudahan mengecek semua tagihan dan subscription di satu tempat! Mulai dari yang udah berlalu, sekarang, dan mendatang dengan fitur bills dari Finku!

🔒 Keamanan Data Level Dunia
Finku hanya memiliki akses membaca transaksi saja! Finku telah menggunakan sistem enkripsi keamanan yang dipakai bank-bank dunia (Enkripsi AES 256 bit). Finku nggak bisa mengubah atau melakukan aktivitas di semua akun finansialmu.

Finku juga sudah terdaftar di bawah KOMINFO dan menjadi bagain Asosiasi Fintech Indonesia, lho!
_________________________
Buruan download dan rasakan mudahnya atur keuangan pribadi pake Finku!
Kalau kamu punya pertanyaan atau saran, kamu bisa kirim email ke customer.experience@finku.id atau WA ke +62 878-2869-1514.

Stay tuned terus sama Finku dengan ikuti kami di sosial media!
• Instagram: https://www.instagram.com/finku.id/
• Facebook: https://www.facebook.com/Finku.id
• Linkedin: https://www.facebook.com/Finku.id
• Website: https://finku.id/

Finku
Sahabat Finansial Kamu
Updated on
Aug 10, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info, Financial info and 3 others
This app may collect these data types
Location, Personal info and 3 others
Data isn’t encrypted
You can request that data be deleted
3.3
7.19K reviews
Muhammad Ridha Ridwan
July 18, 2022
I don't know, I'm that skeptical about the security when I saw that I have to input my PIN and password not directly on the e-wallet and m-banking app. Also I can't find the option to delete my account inside the app. Not everywhere, even on the profile menu. Why?
2 people found this review helpful
Finku Technologies
July 18, 2022
We are always working on improving Finku and hope you will continue to use it! Regarding security, Finku can only read your data and encrypt it. You can also delete your financial account through your profile in the “Lihat Semua Akun Finansialmu” section. For more details, let's discuss via WA: 081281079372. -Finku Team
Charino Oldan
June 6, 2022
I like the app, it helps me a lot. Id like to suggest some features that might help the user more. Like a custom budget that allow u to add another budget name or category which are not in the list, also fingerprint could be really helpful.
8 people found this review helpful
Finku Technologies
June 7, 2022
Thanks for using Finku and for the feedback 👋. We are always working to develop Finku and hope you can continue to use it to manage your finances! If there's anything you want to discuss, don't hesitate to contact us via WhatsApp (081281079372) and Email at customer.experience@finku.id 🤩. -Team Finku
Albertus Revo
July 1, 2022
The app is very great for money management. I would suggest adding customization for budgeting and add a lot more of the bank (like digital bank). Overall, it's awesome!!!
4 people found this review helpful
Finku Technologies
July 2, 2022
Thank you for providing your valuable feedback 🤩. We will try forward the feedback to our developers and work on such a feature. We are always working to improve Finku and hope you can continue to use it to manage your finances! If there are further things you want to convey, don't hesitate to contact us via WhatsApp (081281079372). -Finku Team

What's new

🔫😎 Mission, mission apa yang possible?

🦹🏻‍♀️ Mission buat bangun kebiasaan finansial lebih seru, dong! Daily check-in sekarang misinya lebih beragam!
🏠 Liat misinya juga jadi lebih mudah lewat halaman Home!
🔥 Streak matters! Makin panjang streak-mu, makin banyak dapet treasure chest🎁
📈 Nggak cuma itu, pastinya ada banyak pembaruan di fitur lainnya, biar pengalaman kamu pake Finku makin💯.

Yuk, update sekarang!