Η Φωνή της Ύδρας

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Τώρα η «Φωνή της Ύδρας» είναι μαζί σου όπου και αν βρίσκεσαι. Κατέβασε το App για κινητά και tablets και ενημερώσου αμέσως για όλη την ειδησεογραφία του νησιού. Επίσης δες στο Έξοδος στην Ύδρα, πού μπορείς να φας και να διασκεδάσεις.

Η «Φωνή της Ύδρας» ιδρύθηκε το 1981 και είναι η μακροβιότερη εφημερίδα με αδιάλειπτη έκδοση τόσο για τα δεδομένα της Ύδρας όσο και του Σαρωνικού. Είναι η μοναδική εφημερίδα του νησιού και έχει βραβευτεί από την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου ΕΔΙΠΤ με αργυρό μετάλλιο και τιμητικό δίπλωμα  για την πολύπλευρη προσφορά της. Είναι μέλος της FIPP (Διεθνής Ομοσπονδία Περιοδικού Τύπου) και της ΕΜΜΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση Περιοδικού Τύπου).

Η έκδοση αποτελεί θεσμό και παράδοση στην τοπική κοινωνία. Η ύλη της εφημερίδας, τηρώντας ανεξάρτητες θέσεις και αντικειμενική προσέγγιση, περιλαμβάνει ειδήσεις της Ύδρας, συνεντεύξεις, λαογραφικά, κοινωνικά, πολιτισμό, αθλητισμό, τουρισμό, περιβάλλον, ζωοφιλία και ποικίλα θέματα καθώς και νέα της Περιφέρειας και των νησιών.
Updated on
Apr 27, 2016

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Διόρθωση μηνύματος σφάλματος.