OEF GUT - Oposicions Guàrdia Urbana Tarragona

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A OEF GUT trobaràs materials didàctics útils, actualitzats i de qualitat que t'ajudaran en la teva preparació a les oposicions de Guàrdia Urbana Tarragona. Concretament, posem al teu abast tests per posar-te a prova, simulacres d'examen, models d'examen dels darrers anys, i consells d'estudi personalitzats segons el teu rendiment a l'hora de fer els tests.

> Quin és l’objectiu d’aquesta APP?

L'objectiu que cerquem amb aquesta aplicació és posar al teu abast eines que facilitin la teva tasca d'estudi i l'assimilació de continguts. Per aquest motiu hem dissenyat un entorn molt visual, que facilita la retenció. A més a més, a la secció "Històric i consells" podràs veure el teu històric (tests realitzats, notes que has tret, preguntes que has fallat), detectar les teves àrees de millora i, seguint les indicacions que et donem a l'apartat de "Consells", ser conscient de com has de treballar.

> Com està organitzada aquesta APP?

Veuràs que hem dividit l'aplicació en oposicions (agent, agent-mobilitat, caporal, sergent...) i, cadascuna d’ella, en mòduls.

Dins cada Mòdul és on estan els materials d'estudi.

> Com disposar dels materials de cada mòdul?

Per tal de poder tenir accés als recursos de cada mòdul, has de subscriure’t i pagar l'import que t'indica a cada mòdul.

Tots els mòduls són independents, raó per la qual pots subscriure’t a un o a tots els mòduls. La nostra recomanació és que et subscriguis a tots.

Si vols obtenir una plaça has de ser el/la millor, i nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho amb tots aquests recursos i les nostres grans dosis de motivació i positivitat!!!!
Updated on
Jan 17, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted