3.7
102 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

IBAS është institucion financiar, i licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës për shërbimin e pagesave dhe transferit të parasë.

IBAS fushëveprimtarinë e ushtron krejtësisht në formë elektronike, duke minimizuar shpenzimet e paguesve dhe të paguarve dhe duke rritur komoditetin e fleksibilitetin.

Misioni
Ofrimi i shërbimeve të thjeshtëzuara dhe zgjerimi i benefiteve.

Vizioni
Ofruesi i zgjidhjes inovative për instrumente financiare – pagesa dhe transfere parash

Disa nga vlerat kryesore
Integriteti, Sinqeriteti, Llogaridhënia, Pasioni, Modestia, Diversiteti, Kualiteti, Thjeshtësia dhe Përgjegjësia Sociale.

Pse IBAS?
Llogari pagesash kombëtare e ndërkombëtare, pa kosto hapja e pa kosto mirëmbajtja;
POS fizik a elektronik, pa kosto të hapjes e pa kosto të mirëmbajtjes;
Kredi të shpejtë e të lirë për të gjitha llojet e pagesave tuaja, eeeeee shumë e shumë të tjera.
Updated on
Apr 13, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
3.7
102 reviews
Rejan Zeneli
March 24, 2022
They make you put money so you get some bonuses, then you realize the bonuses are the kind that you can't ever use. Remember every payment has a minimum of 1.00€ while you know all around in each bank and each institution, at least Government Payments and Municipal payments are free of charge, not the same here though. Ridiculous 😤
7 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Mendim Hoxha
September 3, 2021
I'll have to say the app lacks some of the important user experience features! And most interesting they kept sending me notifications about medical advices, a team of developers kept telling me to get vaccinated. Thats when I deleted the app.
15 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Armend Susuri
November 21, 2021
Very user-friendly and easy to use app. Highly recommended for businesses and for individual users.
13 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

New Payment Services