Iliria'98 Money Exchange

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

"ILIRIA'98" sh.p.k, ofron kurset më të mira në treg, dhe një shërbim të sigurt e të shpejtë pranë sporteleve të saj. “ILIRIA'98” sh.p.k do të jetë e orientuar profesionalisht drejt rritjes ne nivele bashkohorete shërbimit ndaj klienteles, dhe njëkohësisht zgjerimit te sherbimit ne aktivitete të ndryshme bankare financiare në perputhje me kërkesat e Legjislacionit Bankar e Financiar. Ofrimin e shërbimit me korrektësi dhe transparence të “Kembimit Valutor” për klientët e saj , Shoqëria “ILIRIA'98” e kryen ne përputhje të plotë me dispozitat ligjore dhe nën ligjore në fuqi në fushen e parandalimit të pastrimit të parave.
Updated on
Feb 3, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- English language
- Sort and enable/disable currencies
- Dark mode
- International rates (Usd to Eur etc)
- Calculation on converter
- Rates graphs
- Open/Close label on Exchange Offices
- Notifications from our Company
- Bug fixes