Maturang - Testovi za prijemni

Maturang je aplikacija posvećena upisu na fakultete i visoke škole.
Maturang pruža informacije o visokom obrazovanju, pomaže mladima da odaberu akademsko usmerenje i da se pripreme za upis i studije na fakultetima i visokim školama.
Marurang sadrži online testove za prijemni ispit za fakultet, visoku školu.
Maturang želi da pomogne mladim ljudima koji razmišljaju o upisu studija da se lakše pripreme putem testova koji im se plasiraju aplikacijom, rangira ih u odnosu na druge ljude koji su zainteresovani za upis istog fakulteta odnosno visoke škole i da na osnovu preliminarne simulacije prijemnog ispita i rangiranja na određenom fakultetu/visokoj školi pomogne budućim studentima da se lakše opredele za tačno određeni fakultet odnosno visoku školu.
Mlade ljude koji razmišljaju o upisu studija, Maturang želi da podrži u nameri da nastave obrazovanje, da ih podstakne da naprave pravi izbor studija za sebe i razviju aktivan pristup svom profesionalnom razvoju.
Maturang fakultetima i visokim školama želi da omogući efikasniji i jednostavniji način dolaska do budućih studenata, želi da podstakne ove institucije da razvijaju svoje kvalitete i da prikažu značaj obrazovanja i mogućnosti koje dobijaju njihovi studenti.
Read more
4.1
183 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Improved layout of notifications.
Read more

Additional Information

Updated
March 15, 2018
Size
4.9M
Installs
10,000+
Current Version
1.14
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Infostud
Developer
Infostud 3 doo Vladimira Nazora 7. 24000 Subotica Serbia
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.