บาร์โค้ดเทียบราคาโปร

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Thai

ด้วยภาวะเศรษฐกิจในปัจจุบันนี้ ถ้าท่านสามารถที่จะซื้อสินค้าในราคาทึ่ถูกกว่าที่อื่น ก็จะทำให้ท่านซื้อสินค้าได้หลากหลายขี้นในจำนวนเงินที่เท่ากัน หรือทำให้ท่านประหยัดเงินขึ้น และเหลือเงินเพื่อไปจับจ่ายใช้สอยในทางอื่นได้มากขึ้น
แอปนี้เป็นการใช้โทรศัพท์มือถือของท่านในการสแกนบาร์โค้ด่ของสินค้าเพื่อดึงข้อมูลของตัวสินค้า ทั้งชื่อและราคา เพื่อมาเปรียบเทียบราคาจากห้างดัง 3 แห่ง และจากร้านค้าทั่วไป เพื่อที่ท่านจะได้ตัดสินใจได้ว่าสินค้าต่างๆที่ท่านต้องการซื้อนั้นควรจะไปซื้อจากห้างใดเพื่อที่จะได้ราคาถูกที่สุด เพียงแต่ท่านสแกนบาร์โค้ดจากสินค้าที่ใกล้จะหมดในบ้านของท่าน เมื่อดูผลรวมราคาว่าห้างใดถูกที่สุด ท่านก็สามารถไปซื้อจากห้างนั้นได้ เป็นการประหยัดทั้งเงิน ทั้งเวลา และการเดินทาง
แอปนี้ราคาเพียง 99 บาท เพียงท่านใช้แค่ครั้งเดียวก็อาจจะทำให้ท่านประหยัดเงินได้มากกว่าราคาของแอปนี้เสียอีก
With the current economic situation If you are able to buy the product at a cheaper price than anywhere else Will allow you to buy a variety of products in equal amounts Or make you save money And left more money to spend in other ways
This app is using your mobile phone to scan the product's barcode to retrieve the product information. Both name and price To compare prices from 3 famous stores and from general stores So you can decide which products you want to buy should be purchased from any department in order to get the cheapest price Only you scan the barcode from the nearest product in your home. When looking at the total price, which department is the cheapest? You can buy from that store. Saving both money and time
This app, for only 99 baht, you can use it once, it may save you more money than the price of this app.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

เพิ่มรายการสินค้าจนปัจจุบันมีมากกว่า 120,000 รายการแล้ว
เพิ่มเมนูการส่งออกรายการสินค้าที่สแกนไปยัง Social Apps ต่างๆที่มีอยู่ในเครื่อง
Read more
Collapse

Additional Information

Eligible for Family Library
Eligible if bought after 7/2/2016. Learn More
Updated
January 18, 2020
Size
3.6M
Installs
50+
Current Version
2.2
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Sirius App Info
Developer
Mae Suai, Chiang Rai, Thailand 57180
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.