5.0
45 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Through eKRUP, RWC Prishtina enables you to register your properties, monitor water costs and make secure payments directly from the application.
Updated on
Oct 16, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

Ratings and reviews

5.0
42 reviews
Patrik Glodzhani
October 12, 2023
Stuck at splash screen. Device: Android 14 Review update: everything works as expected.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
KRU Prishtina
October 12, 2023
Përshëndetje, Na vjen keq për këtë. Menjëherë kemi trajtuar kërkesën tuaj dhe ju sugjerojmë të instaloni versionin më të fundit. Të falenderojmë për kontributin tuaj në ngritjen e përdorueshmërisë së aplikacionit. Do të ishim mirënjohës nëse pas testimit të aplikacionit do ta përditësonit vlerësimin tuaj :)
SDx Omni
September 23, 2023
Aplikacion shume i mire. Do ishte edhe me mire nese do kishte nje opsion per regjistrimin e gjendjes se njehesorit nga ana e konsumatoreve. Puna e inkasanteve do ishte lehtesuar shume dhe konsumatoret do kishin me shume informacion per gjendjen reale te borgjit.
5 people found this review helpful
Did you find this helpful?
KRU Prishtina
October 12, 2023
Përshëndetje, Të falenderojmë për kontributin tuaj në ngritjen e përdorueshmërisë së aplikacionit dhe për sugjerimin e dhënë. Të njëjten do ta shqyrtojmë konform rregullave të KRU Prishtina dhe do të ju mbajmë të njoftuar.
Hetem Seferi
March 12, 2023
Probleme po ka shpesh qe 3 dite nuk punon fare
3 people found this review helpful
Did you find this helpful?
KRU Prishtina
October 12, 2023
Përshëndetje, Ju sugjerojmë që të instaloni versionin më të ri të aplikacionit që kemi lansuar së fundmi dhe të na njoftoni nëse është ç'do gjë në rregull. Nëse problemi juaj vazhdon , ju sugjerojmë të dërgoni "Screenshot" në info@kru-prishtina.com. Do të ishim mirënjohës nëse pas testimit të aplikacionit do ta përditësonit vlerësimin tuaj :)

App support