RFG MÓL (MilyenÓrámLesz)

1. AZ ALKALMAZÁS CÉLJA
Ezzel az alkalmazással a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulói könnyen megtudhatják, hogy éppen milyen órájuk lesz, kivel és hol.

2. AZ ALKALMAZÁS FUNKCIÓI
– A csengetési rendet és a jelenlegi időt figyelembe véve az alkalmazás arról ad tájékoztatást, hogy a használó diáknak milyen órája lesz, ki fogja tartani az órát, és melyik terembe kell mennie.
– Az első megnyitáskor a használónak ki kell választania az osztályát, ezt követően a kiválasztott osztályt a rendszer megjegyzi.
– Amennyiben csoportbontás van az adott osztályban, akkor az alkalmazás először megkérdezi a használót arról, hogy melyik csoport tagja, majd ezt követően megjegyzi a döntést. Olyan opció is van, hogy mindegyik csoportot szeretné megtekinteni.
– Az azonos csoportbontás szerinti óráknál is az előzetesen megjegyzett beosztás szerinti órát írja ki a program.
– A választott csoportot bármikor módosítani lehet.
– Ha szünet van, a használó diák azt is láthatja, hogy mennyi ideje van még a szünetből, és amikor a jelzőcsengetés elhangzik, akkor a visszaszámlálás pirosra vált, és megjelenik egy üzenet arról, hogy elhangzott a jelzőcsengetés.
– Lehetőség van módosított csengetési rend beállítására is (központilag), ilyenkor a visszaszámlálás is aszerint működik.
– Az osztály megjegyzése a tanév végéig, azaz június 15-éig történik, de kézileg is átállítható bármikor, ilyenkor a csoportbeosztási beállítások elvesznek.
– A "Keresek valakit" funkcióval másik diák vagy tanár aktuális óráját lehet megtekinteni.
Read more
Collapse
5.0
7 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

– Visszaszámlálás pontosítása a csengőhöz; ennek állítása a továbbiakban az órarendfrissítéssel együtt történik.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
February 15, 2020
Size
1.7M
Installs
100+
Current Version
3.1.3
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Mihályi Barnabás
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.