RFG MÓL (MilyenÓrámLesz)

5.0
7 reviews
100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

1. AZ ALKALMAZÁS CÉLJA
Ezzel az alkalmazással a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulói könnyen megtudhatják, hogy éppen milyen órájuk lesz, kivel és hol.

2. AZ ALKALMAZÁS FUNKCIÓI
– A csengetési rendet és a jelenlegi időt figyelembe véve az alkalmazás arról ad tájékoztatást, hogy a használó diáknak milyen órája lesz, ki fogja tartani az órát, és melyik terembe kell mennie.
– Az első megnyitáskor a használónak ki kell választania az osztályát, ezt követően a kiválasztott osztályt a rendszer megjegyzi.
– Amennyiben csoportbontás van az adott osztályban, akkor az alkalmazás először megkérdezi a használót arról, hogy melyik csoport tagja, majd ezt követően megjegyzi a döntést. Olyan opció is van, hogy mindegyik csoportot szeretné megtekinteni.
– Az azonos csoportbontás szerinti óráknál is az előzetesen megjegyzett beosztás szerinti órát írja ki a program.
– A választott csoportot bármikor módosítani lehet.
– Ha szünet van, a használó diák azt is láthatja, hogy mennyi ideje van még a szünetből, és amikor a jelzőcsengetés elhangzik, akkor a visszaszámlálás pirosra vált, és megjelenik egy üzenet arról, hogy elhangzott a jelzőcsengetés.
– Lehetőség van módosított csengetési rend beállítására is (központilag), ilyenkor a visszaszámlálás is aszerint működik.
– Az osztály megjegyzése a tanév végéig, azaz június 15-éig történik, de kézileg is átállítható bármikor, ilyenkor a csoportbeosztási beállítások elvesznek.
– A "Keresek valakit" funkcióval másik diák vagy tanár aktuális óráját lehet megtekinteni.
Updated on
Oct 9, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

Ratings and reviews

5.0
7 reviews

What's new

Változások menüpont megszüntetése, webcím-változások lekövetése.