RFG MÓL (MilyenÓrámLesz)

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

1. AZ ALKALMAZÁS CÉLJA
Ezzel az alkalmazással a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulói könnyen megtudhatják, hogy éppen milyen órájuk lesz, kivel és hol.

2. AZ ALKALMAZÁS FUNKCIÓI
– A csengetési rendet és a jelenlegi időt figyelembe véve az alkalmazás arról ad tájékoztatást, hogy a használó diáknak milyen órája lesz, ki fogja tartani az órát, és melyik terembe kell mennie.
– Az első megnyitáskor a használónak ki kell választania az osztályát, ezt követően a kiválasztott osztályt a rendszer megjegyzi.
– Amennyiben csoportbontás van az adott osztályban, akkor az alkalmazás először megkérdezi a használót arról, hogy melyik csoport tagja, majd ezt követően megjegyzi a döntést. Olyan opció is van, hogy mindegyik csoportot szeretné megtekinteni.
– Az azonos csoportbontás szerinti óráknál is az előzetesen megjegyzett beosztás szerinti órát írja ki a program.
– A választott csoportot bármikor módosítani lehet.
– Ha szünet van, a használó diák azt is láthatja, hogy mennyi ideje van még a szünetből, és amikor a jelzőcsengetés elhangzik, akkor a visszaszámlálás pirosra vált, és megjelenik egy üzenet arról, hogy elhangzott a jelzőcsengetés.
– Lehetőség van módosított csengetési rend beállítására is (központilag), ilyenkor a visszaszámlálás is aszerint működik.
– Az osztály megjegyzése a tanév végéig, azaz június 15-éig történik, de kézileg is átállítható bármikor, ilyenkor a csoportbeosztási beállítások elvesznek.
– A "Keresek valakit" funkcióval másik diák vagy tanár aktuális óráját lehet megtekinteni.
Updated on
Feb 15, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

– Visszaszámlálás pontosítása a csengőhöz; ennek állítása a továbbiakban az órarendfrissítéssel együtt történik.