Panereta Films

Contains ads
5K+
Downloads
Content rating
Mature 17+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Si et varen agradar els doblatges al mallorqui i vols riure un poc, ara podras dur els dialegs amb les veus i acudits dels diferents personatges al movil o tablet. Pots posar les frases com a cridada, notificacio i alarma, aixi com compartir-los amb els teus amics, simplement deixa pitjat damunt la frase i sel.lecciona la opcio. Crea la teva propia llista de Favoritos amb les frases que mes t'agradin, amb el nou sistema de Notificacions l'aplicacio et dira frases aleatories els dies i la hora que tu li diguis.

Si t'agrada aquesta aplicacio, comenta al Foro o al nostre grup del Facebook, les idees i proposicions per a futures versions seran benvingudes.

Nota: A partir de la versio 1.6 ja no son compatibles els dispositius amb android 2.2.
Updated on
Jul 18, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

v.3.0
• Petits canvis en el codig de l'aplicacio.
• Solucionat fallo dels botons (amagats) als menus principals en diferents dispositius (s'ase, el mobilet, la barra del bar, etc).