Karti.com.mk

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Преку оваа апликација ќе можете да изберете карти и да ги платите со платежна картичка за сите спортски, музички, културни и секаков друг вид на настани и фестивали. Дополнително, оваа апликација, Ви овозможува брз и лесен влез на настанот со користење на бар код/ QR код кој го добивате откако успешно ќе биде извршено плаќањето за Вашите карти, за оние настани каде оваа опција е овозможена од организаторот.
Зошто е корисна оваа апликација:
• Побрзо да купите карта за настанот што го сакате, и да го изберете седиштето што го сакате.
• Нема потреба од чување на готовина или барање на продажно место за да купите карти
• Зачувување на Вашата карта на телефон, за понатамошна употреба
• Купување на карти од телефон или таблет
• Можност за ексклузивна пред-продажба на карти за специфични настани само за корисниците на мобилната апликација
• За одредени настани, нема потреба од печатење на карти и чување на дополнителна хартија

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ:
• Дадените цени во апликацијата се однесуваат за една карта, во MKD, со вклучен ддв.
• Името наведено при купување на картите треба да е исто со името на личната карта на лицето кое ги подига картите!
• За настаните со висок ризик, за зголемена сигурност, задолжително е да внесете број од лична карта при купувањето а подоцна со приложување на истата да ги подигнете картите од билетара.
Updated on
Jun 7, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit