NIBC Direct Sparen

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met de app van NIBC Direct (beschikbaar voor klanten met een spaarrekening van NIBC Direct) regel je altijd en overal makkelijk je bankzaken. In de app staan je spaarrekening(en) en termijnproducten overzichtelijk in één scherm. Ook kan je eenvoudig je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en (nieuwe) termijn- of spaarproducten openen.

Veiligheid
Er wordt geen persoonlijke informatie bewaard op je smartphone of tablet. Wij adviseren om altijd de nieuwste versie van deze app te gebruiken. Zo heb je altijd de beste mogelijkheden en beveiliging.

Nieuwe smartphone of tablet?
Heb je een nieuwe telefoon? Dan moet je de app opnieuw downloaden. Verwijder de app ook van je oude telefoon als je die niet meer gebruikt of deactiveer de app in je beveiligde bankomgeving.

Meer informatie en contact

IN NEDERLAND
o Lees meer over de NIBC Direct Sparen App op www.nibcdirect.nl/app. Hulp nodig met installeren of registreren? Bel de servicedesk: 0800 409 409 4 (gratis).
o Meer info over privacy vindt u op https://www.nibcdirect.nl/privacy/

IN BELGIË
o Lees meer over NIBC Direct op www.nibcdirect.be. Hulp nodig met installeren of registreren? Bel onze klantendienst op het gratis nummer 0800 83 500. Wil je ons laten weten wat je van de app vindt? We horen het graag op info@nibcdirect.be
o Meer info over privacy vind je op www.nibcdirect.be/privacy
Updated on
Aug 2, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available