Vakpaspoort Techniek

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met de app 'Vakpaspoort Techniek' kun je als vakmens, jouw certificaten laten zien en daarmee op een snelle en eenvoudige manier je vakmanschap aantonen aan vakbedrijven en opdrachtgevers. Met de nieuwe gasketelwet die eraan komt, zal het steeds vaker nodig zijn om snel aan te kunnen tonen dat je de juiste certificaten in huis hebt. Om bijvoorbeeld te mogen werken aan gasverbrandingsinstallaties.

Naast het inzien van je certificaten, kun je deze ook delen met het vakbedrijf met wie je een werkrelatie hebt gelegd in de app, maar ook éénmalig met de opdrachtgever via een QR-code óf op afstand met een link. Je hebt zelf de regie welke certificaten je deelt en met wie. Je kunt ook je eigen diploma’s toevoegen aan de app via het register van DUO.

Het 'Vakpaspoort Techniek' blijft in ontwikkeling. Zo wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van de app en worden er steeds meer certificaten toegevoegd. We denken ook na over nieuwe functionaliteiten. Op dit moment wordt er gewerkt aan een berichtencentrum. Hiermee wordt je op de hoogte gehouden van de status van jouw certificaten en bijvoorbeeld ontwikkelingen op het gebied van opleidingen etc.
Updated on
Apr 26, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

In deze release zitten vooral technische updates