100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Vi er et dansk start-up med målet om at gøre parkering nemt og bekymringsfrit, ved brug af live-data fra parkeringspladser.
Papp vil reducere kørsel efter en ledig parkeringsplads i byerne ved brug af algoritmer og analyser af live parkerings-data.

Vi er ikke perfekte, så har du gode idéer eller feedback er du MEGET velkommen til, at kontakte os på info@papp.nu, eller tilmelde dig vores feedback gruppe shorturl.at/fmKY8, hvor dine idéer kan deles med andre Papp-brugere.

I vores beta-version, vil du opleve disse funktioner:

SE HVOR MANGE LEDIGE P-PLADSER, SOM ER TILBAGE
Har du nogensinde oplevet at køre rundt og lede efter et p-hus, uden at vide hvor der er ét? og ikke mindst et med en ledig parkeringsplads til dig?

Papp viser dig antallet af ledige p-pladser, for udvalgte p-huse og p-pladser i realtid, så du kan lægge en plan hjemmefra inden du kører, eller finde en plads nemt og hurtigt når du er afsted og skal parkere.

NAVIGATION DIREKTE TIL PARKERING
Når du så har fundet din foretrukne parkerings-destination, navigerer Papp dig direkte.
Så kan du afslappet og fri fra bekymringer, om hvorvidt du kan finde en parkeringsplads, køre til din destination og parkere. Nemt!

Vi arbejder mod en alt-i-én parkerings-platform, så følg endelig vores rejse på Facebook, hvor vi hedder “Papp Danmark”. Er der funktioner du savner, kan du nemt foreslå dem i vores Facebook gruppe shorturl.at/apFQ7, skrive til os på Facebook eller ved at kontakte os på info@papp.nu.

Læs meget mere på vores hjemmeside: www.papp.nu
Updated on
Jun 6, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, App info and performance, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted