My Skincaud

50+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Deze app biedt een oplossing voor iedereen die een gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies wil op basis van zijn/haar DNA.
My Skincaud geeft informatie prijs over de aanleg van uw huidkenmerken vanuit uw DNA.

Het is een DNA-test die uw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Uw persoonlijke unieke code vertelt waar uw huid aanleg voor heeft en biedt een gepersonaliseerd lifestyle advies, skincare advies en advies over instituut behandelingen.
De app biedt de mogelijkheid om gepersonaliseerde huidserums aan te schaffen
My Skincaud kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Om een test aan te bieden van maximale kwaliteit werkt Pascaud samen met Universiteit Maastricht. De ontwikkeling van de test heeft Pascaud uitgevoerd in samenwerking met een hoogleraar in de complexe genetica.
De barcode die u nodig heeft om uw persoonlijke huidcode te ontrafelen, vindt u op de DNA Collection Kit in de My Skincaud verpakking. Deze is verkrijgbaar op www.skincaud.com of bij uw schoonheidsinstituut.
Updated on
May 18, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Bugfixes voor push notificaties en chat ondersteuning.