5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A hulladékkezelési applikáció célja, hogy a felhasználók a teljes szolgáltatási területen egyszerűbb, átláthatóbb és közvetlen információkat kapjanak a hulladékkezeléssel, szállítással kapcsolatban.

Funkciók az applikáción belül:
- Hulladéknaptár
- Hulladékgyűjtő szigetek
- Hulladékgyűjtő udvarok
- Hulladékkonténerek ürítési kérelme
- Illegális hulladéklerakás bejelentése
- Mit hova dobjunk?
- Fontos elérhetőségek

Hulladéknaptár:
A szolgáltatás teljes területén információ a hulladék elszállítással kapcsolatban, ahol a felhasználó kedvenc címeket menthet el, legyen az az otthoni címe, vagy akár munkahelyi címe. A kedvenc címek mentési lehetősége korlátlan.
Az alkalmazás lehetőséget biztosít a mentett címeken egyedi értesítésre, mely a felhasználó figyelmét a szállítást megelőző napon hívja fel az edények kihelyezésére.

Hulladékgyűjtő szigetek, hulladékudvarok:
A felhasználó tájékoztatást kap térképen megjelenítve az összes hulladékgyűjtő sziget és hulladékudvar elhelyezkedéséről a teljes szolgáltatási területen. A térképen egy hulladékgyűjtő szigetet, vagy hulladékudvart kiválasztva az alkalmazás lehetőséget ad a felhasználó odanavigálására.
Az applikáció funkciója, hogy a felhasználó könnyebben megtalálja a hulladékgyűjtő szigeteket, ezáltal elősegítve a környezettudatos gondolkozást, viselkedést.

Hulladékkonténerek ürítési kérelme:
Amennyiben az alkalmazást használó lakos az utcán megtelt edényeket lát, vagy a házkezelő megbízott úgy ítéli meg, hogy szükséges az ürítés az adott területen, akkor az alkalmazás segítségével pillanatok alatt bejelentheti azt a szolgáltató felé. Erre lehetősége van a megtelt edényről egy fénykép és pozíció elküldésével a szolgáltató felé, melyet az alkalmazás automatikusan felkínál. A konténer ürítésének státuszáról a felhasználó értesítéseken keresztül kap tájékoztatást.

Illegális hulladéklerakás bejelentése:
Az alkalmazás e menüpontja lehetőséget biztosít bárki számára, hogy bejelentéssel éljen a szolgáltató felé, amennyiben illegálisan elhelyezett hulladékot lát a szolgáltatói területen belül. A bejelentés fényképpel és pontos GPS koordináták elküldésével lehetséges egyenesen a szolgáltató felé, így közösen megtéve a szükséges intézkedéseket.
Az intézkedés státuszáról a felhasználó értesítéseken keresztül kap tájékoztatást. A funkcióval elérhetővé válik egy olyan lehetőség, mely nagyban segít visszaszorítani az illegális szemétlerakást.

Mit hova dobjak?
A funkció két lehetőséget is biztosít a felhasználónak, hogy meggyőződjön arról, hogy hulladékát melyik edénybe dobhatja. Hulladék fajtája szerinti kereséssel egy adott hulladékkal kapcsolatban kaphat információkat. A másik lehetőség mely a hulladékcsoportok szerint listázza hulladékfajtákat.

Fontos kapcsolatok, elérhetőségek:
A Felhasználó közvetlenül tárcsázhatja a telefonszámokat, küldhet e-mailt készülékéről.
Updated on
Jun 10, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Photos and videos and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

- Kiválasztott szelektív sziget kiemelése a térképen
- Egyszerűen jelenthető ha megtelt a szelektív sziget (kattints az ikonra a térképen, majd válaszd ki melyik szekciót szeretnéd jelenteni nekünk)
- Filter funkció, amivel a szelektív szigeteket, illetve a hulladékudvarokat lehet a térképen szűrni
- Hibajavítások