100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Kyllästyttääkö sinua verkkokauppojen pitkät toimitusajat? Häviääkö tai rikkoontuuko lähetyksesi matkalla, vai onko Posti lakossa?

Store To Home on palvelu, joka toimii yhtä nopeasti ja varmasti kuin hakisit tuotteesi itse kaupasta – paitsi ettei sinun tarvitse edes poistua kodistasi tai työpaikaltasi! Kätevää, tehokasta ja mukavaa, eikö totta?
Noudamme ja kuljetamma tilauksen puolestasi.

Tämän sovelluksen avulla voit tilata verkko- tai kivijalkakaupasta ostetulle tuotteelle nopean kuljetuksen kotiin tai töihin. Palvelumme muuttaa perinteisen verkkokaupan toimitusketjun päivät tunneiksi, sekä samalla säästät selvää rahaa. Voit valita toimituksen heti, jolloin toimitus tapahtuu n. 1-3 tunnin sisällä tai voit tehdä tilauksen heti ja valita / toivoa toimitusta myöhäisemmäksi ajankohdaksi, joka sopii sinulle. Tilauksen tilaa voit seurata sovelluksesta.

Store To Work-palvelussa yritykset voivat tilata tuotteita toimistolle, työmaalle tai melkein mihin vaan ja maksaa kuljetukset laskulla.
Updated on
Sep 12, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Financial info, and App activity
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Kirjastojen päivityksiä.