RTV Pendimi

4.8
234 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Rtv Pendimi - Një nga mediumet e parë islame në gjuhën shqipe.
Në këtë aplikacion ju mund të dëgjoni Kanalin 1 i cili transmeton programe të ndryshme edukative dhe fetare, Kanalin 2 i cili transmeton 24 orë Kur'an nga lexues të ndryshëm botëror dhe Televizioni Pendimi me programe të ndryshme edukative fetare dhe emisione të drejtpërdrejta.

Më pranë të vërtetës me aplikacionin Rtv Pendimi
Updated on
Jan 11, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.8
234 reviews
A Google user
February 25, 2020
I have been listening to this Radio Station since their beginning about 14 years ago when Mr Haxhi Hevzi Hasani started broadcasting Radio Pendimi and then later RTV Pendimi. Me personally I have learned so much from this station about Islam and thanks to Mr Hasani there are many people who have been guided to a right path. May All-llah bless Mr Hasani and this Radio Station-- RTV Pendimi. Definitely five stars.
23 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Rtv Pendimi
January 16, 2021
Danke sehr , sind sehr erfreut das es ihnen gefällt.
Gatimet E mija
April 1, 2022
ALLAHU JU SHPERBLEFT PER PUNE
Did you find this helpful?
Rtv Pendimi
July 16, 2022
Amin edhe juve ju shperbleft Allahu
Shqipe Gashi
January 16, 2021
MashAllah jeni me te mirët Rtv Pendimi! Gjithmonë me risi. Vetem vazhdoni Allahu ju shperbleftë! 👍
11 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Rtv Pendimi
January 17, 2021
Danke sehr

What's new

Verzioni ri vjen me dizajn te ri