RTV Pendimi

4.9
273 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Rtv Pendimi - Një nga mediumet e parë islame në gjuhën shqipe.
Në këtë aplikacion ju mund të dëgjoni Kanalin 1 i cili transmeton programe të ndryshme edukative dhe fetare, Kanalin 2 i cili transmeton 24 orë Kur'an nga lexues të ndryshëm botëror dhe Televizioni Pendimi me programe të ndryshme edukative fetare dhe emisione të drejtpërdrejta.

Më pranë të vërtetës me aplikacionin Rtv Pendimi
Updated on
Mar 23, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance and Device or other IDs
This app may collect these data types
App info and performance
Data is encrypted in transit

Ratings and reviews

4.9
253 reviews
A Google user
February 25, 2020
I have been listening to this Radio Station since their beginning about 14 years ago when Mr Haxhi Hevzi Hasani started broadcasting Radio Pendimi and then later RTV Pendimi. Me personally I have learned so much from this station about Islam and thanks to Mr Hasani there are many people who have been guided to a right path. May All-llah bless Mr Hasani and this Radio Station-- RTV Pendimi. Definitely five stars.
25 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Rtv Pendimi
January 16, 2021
Danke sehr , sind sehr erfreut das es ihnen gefällt.
Adnan Smaili (shkupi)
May 26, 2021
Shum aplikacion I mir por 4 yje pse ne moment qe dal nga aplikacioni ndalet radio e mbaj mend përpara dilsha nga aplikacioni bejsha pun tjera ne telefon dhe radio nuk u nalte, se di a vetëm tek un apo edhe te tjert
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Rtv Pendimi
September 25, 2021
I nderuar Adnan , problemin që e shkruani ju tek të tjerit nuk e kemi , ndoshta është problemi vetëm tek ju .
Shqipe Gashi
<