Radio Deqani

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mirë se erdhët në Radio Deçani zëri i ëmbël i Muzikës Shqipe Radion e Mbar Shqiptare.
Radio Deçani filloi për herë të parë në 18.12.2007 në orën 20:00 vetëm në programet e fillimit, ku kjo radiostacion iu dha besimi i shumë miqve, dëgjuesve dhe bashkatdhetarëve të tjerë në mbarë botën. Radio Deçani do të jetë një radio stacion i pakapërcyeshëm, do të ketë programe inovative për të gjitha moshat. Nuk është aq e rëndësishme që na dëgjon, të moshuar apo të rinj, të gjithë do të kenë pjesën e tij në stacionin tonë të bukur të radios.

Radio Deçani ka qendrën e saj në wien - Austri, me një staf të vërtetë profesional ku ju mund të vërtetoni vetes punën dhe profesionalitetin tonë duke filluar nga dhjetori. Prej kësaj kohe Radio Deçani do të ngrejë zërin me emisione të rregullta për ju. Motoja e Radio Deçani është: Me ne, gjithëmon afër vendlindjes suaj.

Muzika më e përzgjedhur dhe autentike shqiptare. Me Radio Deçani ju jeni argëtuar me lehtësi dhe më pranë atdheut tuaj. Kjo radio transmetohet vetëm përmes lidhjes së internetit për momentin, edhe pse ne do të transmetojmë edhe në valët dixhitale tokësore nga partnerët tanë.
Për më tepër, së shpejti do të dëgjojmë në të gjithë territorin e republicës së Kosovës dhe përtej ku jetojnë shqiptarët.
CONTACT:
Mobile: +43 6603210770
Fax: +43 19666391
Email: info@radiodeqani.com
Web: www.radiodeqani.com
Web: www.radiodeqani.net
Chat: www.radiodeqani.info
Updated on
May 4, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit

App support