10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Aplikacioni Report TV lejon ndjekjen live të gjithë programacionit të televizionit me një cilësi video HD, që përshtatet automatikisht me cilësinë e lidhjes me internet të çdo smartphone në çdo cep të botës. Me teknokogjinë më të lartë mund të shohësh emisionet që ke humbur dhe ke akses në të gjitha lajmet tona online.
TV informativ më i ndjekur në mbarë botën shqipfolëse. Lajmet më të fundit, investigime dhe reportazhe, gjithnjë me kurajo dhe pavarësi
Updated on
Sep 14, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Live streaming full HD
Teknologji qe pershtatet me cilesine e lidhjes ne internet
Integrimi me websiten Report-tv.al