Saigon Meditation Project

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Ứng dụng trên di động Saigon Meditation Project được phát hành miễn phí đến mọi người với thư viện các đoạn hướng dẫn ngắn để thư giãn thân và tâm, cũng như các bài giảng về thiền Vipassana (thiền tứ niệm xứ) để các bạn có thể tham khảo. Cần lưu ý rằng, để có thể học và thực hành thiền nghiêm túc, các bạn cần phải tìm đến các lớp thiền chính thức với sự hướng dẫn của các thiền sư. Trong khuôn khổ ứng dụng này, SMP hy vọng các bạn có thể sử dụng như là một nguồn tham khảo. Trong khi việc học và hành thiền cần sự đầu tư nghiêm túc của bạn, việc đơn giản thực hành các bài thư giãn thân và tâm đều đặn hàng ngày chắc chắn sẽ cho tâm trí bạn được nghỉ ngơi hiệu quả. Và đó chính là lúc năng lượng trong tâm trí bạn được phục hồi, làm mới lại.
Nếu các bạn đã thử các bài tĩnh lặng thân và tâm đều đặn mỗi ngày, thấy có hiệu quả và muốn đầu tư sâu hơn về việc học và hành thiền, vui lòng tìm đến các khoá dạy thiền chính thức. Đối với thiền Vipassana (hay còn được gọi là thiền tuệ, thiền minh sát, hay thiền tứ niệm xứ), các bạn có thể tìm đến các thiền viện theo truyền thống Phật giáo nguyên thuỷ (Theravada) để tìm thông tin.
Ngoài ra, ứng dụng SMP cũng cung cấp các chuông thiền với lượng thời gian và tuỳ biến khác nhau để hỗ trợ việc nhắc giờ trong các khoá thiền mà thiền sinh ngồi thiền một mình cũng như theo nhóm. Chuông nhắc cũng có tác dụng rất tốt cho việc nhắc nhở bạn trở về với hiện tại trong cuộc sống thường ngày (các bạn có thể thiết lập chuông nhắc mỗi một khoảng thời gian 5 phút).
Hy vọng ứng dụng nhỏ bé này có ích trong việc giới thiệu và truyền thêm cảm hứng đến các thiền sinh cũng như các bạn có quan tâm đến thiền.
Cầu mong mọi sự an lành và chánh niệm luôn ở bên bạn.
http://www.saigonmeditationproject.com
Mobile application on Saigon Meditation Project was released for free to anyone with a library of short tutorial section to relax the body and mind, as well as lectures about Vipassana (mindfulness meditation quarterfinals) so that you can refer. It should be noted that, to be able to learn and practice meditation seriously, you need to seek formal meditation classes with the guidance of the teacher. In the framework of this application, SMP hope you can use as a reference source. While studying and meditating seriously need your investment, the simple practice of mind and body relax post regularly every day is sure to give your mind a rest effectively. And that's when your mind power is restored, renewed.
If you've tried all mental and physical harmony regularly every day, and want to see effective investment and learning more about meditation, please go to the official teaching meditation course. For Vipassana (also known as Zen wisdom, insight meditation, or mindfulness meditation quad), you can look to the traditional monastery primitive Buddhism (Theravada) to find information.
In addition, the application also provides SMP with the amount of time in meditation bell and different options to support the prompt hours of meditation courses which yogis meditate alone as well as in groups. Bell also mentioned the effect great for reminding you to come back to the present in everyday life (you can set the tone reminds each interval of 5 minutes).
Hope this little app is useful in introducing and transmitting more inspiration to the student as well as you are interested in meditation.
May all the blessings and mindfulness is always with you.
http://www.saigonmeditationproject.com
Read more
Collapse
5.0
63 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Chức năng mới:
+ Thông báo khi có bài pháp mới.
+ Backup nhật ký hành thiền.

Sửa lỗi:
+ Lỗi tiếng lách tách giữa các chuông nhắc.
+ Lỗi tự động play lại khi có cuộc gọi hoặc sms.
+ Một số lỗi nhỏ khác.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 29, 2019
Size
26M
Installs
1,000+
Current Version
2.6
Requires Android
4.2 and up
Content Rating
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
Saigon Meditation Project
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.