Ujian KPP - Lesen Memandu

Contains Ads

Sesuai untuk pelajar kereta / motor / kedua-dua.

Aplikasi ini merupakan stimulasi Ujian Kurikulum Pendidikan Pemandu (KPP01 Test) tahun 2022 / 2021 dalam Bahasa Melayu. Selepas anda menghadiri kelas amali untuk memandu kenderaan seperti kereta, motor, motosikal, anda perlu lulus ujian teori berkomputer JPJ untuk mendapat lesen L in Malaysia. Ini merupakan keperluan daripada Jabatan Pengangutan Jalan (JPJ) Malaysia.

Untuk melulus ujian KPP 01 tersebut, biasanya anda perlu membaca buku untuk belajar undang-undang jalan raya di Malaysia, mata perlu dapat membezakan warna yang serupa, dan dapat skor 42/50 dalam ujian yang mengandungi soalan tentang papan tanda, soalan kejara.

Aplikasi ini mempunyai lebih kurang 500 soalan untuk anda belajar dan membuat latihan. Jika anda dapat mencabar semua soalan yang diberi, kemungkinan besarnya anda tidak akan gagal dalam ujian KPP 2022 sebenar. Jika anda berjaya mengambil lesen, berhati-hati memandu di jalan raya supaya lesen tidak digantung bawah sistem kejara.

Terima kasih kerana muat turn aplikasi ini. Semoga anda dapat lulus ujian komputer lesen memandu kereta (KPP Test 2022) macam pro.
Read more
Collapse
5.0
7,938 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Updated questions & bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
December 20, 2021
Size
Varies with device
Installs
1,000,000+
Current Version
Varies with device
Requires Android
Varies with device
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
SAN
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.