Stailer - programari online

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Programeaza-te la salonul preferat, online, rapid si gratuit!

Prin Stailer iti punem la dispozitie cei mai buni stilisti, barbieri, cosmeticieni si specialisti din industria hair & beauty. Descoperi cele mai bune saloane si alegi stilistul potrivit pentru tine, in functie de: preturi, locatie, interval de timp sau, servicii de infrumusetare.

Cele mai mari avantaje includ:

Gama completa de servicii
Ai acces la o gama completa de servicii de infrumusetare, atat pentru femei cat si pentru barbati. Fie ca ai nevoie de: tuns, vopsit, stilizare barba, manichiura-pedichiura, make-up, epilare sau cosmetica faciala, peste 1000 de specialisti din domeniu, asteapta sa te programezi chiar azi.

Descopera salonul si stilistul potrivit
Navigheaza, descopera si compara serviciile disponibile in zona ta. Stailer iti genereaza cele mai relevante rezultate in functie de criteriile completate de tine, la inceputul cautarii.

Programari confirmate instant
Ia-ti adio de la toate apelurile la receptie sau saloane pentru a verifica: disponibilitatea stilistilor, detaliile programarii sau, preturile serviciilor. Acum, pentru fiecare programare primesti instant un mesaj de confirmare. In plus, vei mai primi un mesaj automat (reminder), care sa-ti aminteasca detaliile importante, intr-un interval de timp setat de tine.

Economiseste timp
Cu Stailer, ai toate informatiile intr-un singur loc! In cateva secunde te poti programa online, la cel mai apropiat salon, disponibil exact in intervalul de timp selectat si care, ofera serviciul de infrumusetare cautat de tine. Toate aceste lucruri le poti face rapid, din aplicatie, fara a pierde timpul cu apeluri la diferite saloane din oras si, fara a cauta informatii suplimentare despre serviciile sau tarifele stilistilor, pe internet.

Recenzii 100% reale
In aplicatia Stailer, stii sigur ca citesti doar recenzii reale, 100%. Comentariile sau stelutele acordate fiecarui salon in parte, sunt postate doar de catre utilizatori reali, ce au beneficiat anterior de serviciile locatiei respective. Astfel, te poti programa cu incredere la unul dintre saloanele sau stilistii recomandati iar tu, la randul tau, ai posibilitatea de a evalua serviciile de infrumusetare de care ai beneficiat.

Harta interactiva
Gaseste cu usurinta drumul catre salonul la care te-ai programat, orientandu-te pe harta interactiva, disponibila in aplicatie.


Suntem 100% dedicati sa iti oferim cea mai buna experienta.
Punem pret pe parerea ta si ne dorim intotdeauna sa iti citim feedback-ul.
Speram ca iti va face placere sa utilizezi Stailer. In cazul in care doresti sa discuti cu noi, nu ezita sa ne contactezi la: support@stailer.ro.
Updated on
Jul 18, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App activity and App info and performance
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data isn’t encrypted
Data can’t be deleted

What's new

Am adaugat noi imbunatatiri de performanta.