EleniaGO

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Matti Megawatti, Milli Ampeeri ja Aimo Voltti taistelevat sähköverkon toimintaa häiritseviä tihulaisia vastaan. He varmistavat, että tihulaiset eivät aiheuta ongelmia sähköverkossa, sillä maailma toimii sähköllä ja sen kulku on turvattava.

Kuvaamalla sähköverkon kohteita sijaintipohjaisessa EleniaGO pelissä autat Megawattia, Ampeeria ja Volttia! Pidetään sähköverkosta yhdessä huolta!

Pelissä valitsemasi hahmo näyttää sijaintisi kartalla. Kaikki kuvattavat kohteet, Elenian muuntamot ja jakokaapit, näkyvät kartalla symboleina hahmosi lähellä. Kuvattavia kohteita on ympäri Elenian verkkoaluetta Hailuodosta Karkkilaan ja Seinäjoelta Laukaaseen.

Kuvia ottamalla keräät itsellesi pisteitä. Pistemäärä vaihtelee kohteesta toiseen. Voit myös osallistua haasteisiin, joilla moninkertaistat pisteesi. Keräämilläsi pisteillä voit lunastaa palkintoja tai lahjoittaa ne osaksi ympäristötyötämme – me istutamme pisteilläsi puuntaimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Valokuvien perusteella korjaamme viat, analysoimme tekoälyllä puutteet ja yhdessä pidämme elintärkeästä sähköverkosta huolta. Pelaamalla aktiivisesti ja keräämällä pisteitä valokuvilla sekä haasteita suorittamalla pääset päivittämään sähköverkon sankarisi entistä voimakkaammaksi Gigawatiksi, Kiloampeeriksi ja Teravoltiksi.

Sovelluksesta löydät myös uutisia, linkkejä ja tietoa sähköverkosta.

EleniaGO-pelin tietosuojaseloste ja käyttöehdot löytyvät sovelluksen kohdasta ”Tietoa sovelluksesta.”

Lisätietoa www.eleniago.fi ja www.elenia.fi
Updated on
Jul 1, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Google kirjautuminen päivitetty. Nappaa kuvia sähköverkon osista, kerrytä pisteitä ja lunasta upeita palkintoja!