eatersmap

In-app purchases
1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Är du också matförvirrad? Kanske försöker du undvika vissa tillsatser eller så har du en matallergi? Då har du säkert märkt att det är inte helt lätt att välja rätt när du väl står där ute bland mathyllorna. Ofta är innehållsförteckningen väldigt liten (i denna appen kan du välja extra stor text ) och en och samma ingrediens kan ofta ha flera olika beteckningar och namn.


Med eatersmap kan du skapa din personliga matprofil genom att välja dina unika maps (vilken mat du vill undvika).

• välj dina maps (din personliga matprofil)

• skanna maten

• få svar om maten är ok enligt dina maps



Fritextsöka

Sök efter livsmedel som är ok enligt dina maps


Betyg & omdömen

Med eatersmap i mobilen kan du dessutom läsa vad andra tycker om varan och själv lämna ett betyg.

Får osten hiss eller diss av dig? Personliga omdömen gör handlingen både enklare och roligare.


Enkelhet är vårt ledord.

Vi vill att du ska spara tid och energi, och känna dig trygg med att du gör rätt val.





Citronsyra

Ta citronsyra som ett exempel. Det är en oerhört vanlig tillsats, som allt fler försöker undvika. Och kärt barn har ju som bekant många namn. Det finns fem olika e-nummer som innehåller citronsyra, som dessutom kan ha hela sju olika namn. Med eastersmap slipper du memorera alla olika namn – istället räcker det med en snabb scanning av streckkoden för att få svar på om varan innehåller citronsyra eller inte.


E-nummer från djur

Att vara vegan blir allt vanligare. Att gå förbi köttdisken är då ganska enkelt. Däremot blir det värre när man ska köpa chips, glass eller kanske bröd. E-nummer med i Innehåll från kött och fisk är oerhört vanligt, cirka 45 olika tillsatser kan komma från djur. Med eatersmap slipper du oroa dig och en vegansmart mathandling blir lekande lätt.


Allergier

Vi har många allergiker i vårt land. Till exempel är det vanligt med spannmålsallergi, veteallergi, skaldjursallergi och äggallergi. Att ständigt vara på sin vakt och oroa sig för att man gör fel val kan vara oerhört stressande. Med dina unika val i eatersmap, skannar du snabbt en vara så du kan känna dig trygg med ditt inköp.


Citronsyra, e-nummer från djur och allergimapparna är bara några av alla maps som finna att välja i eatersmap. Gör din val och börja handla rätt mat för dig.
Updated on
Dec 8, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available