Smart Home Solution

1,8
305 рецензии
10 илј.+
Преземања
Оцена на содржината
Сите
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот

За апликацијава

Со Smart Home Solutions од А1 Телеком Австрија Групацијата, ќе го подигнеме вашето безбедносно ниво внатре и надвор од вашиот дом, а сепак ќе ви дадеме максимална удобност. Вештачката интелигенција помага да се направи ова што е можно поедноставно за вашето семејство и целосно автоматизирано, сето тоа управувано преку вашата лична апликација каде и да сте.

• Преку апликација шифриран пристап до вашиот дом
• Приказ на камерата во живо на вашиот дом со опција за режим на приватност во случај членовите на семејството да се дома
• Во случај на кражба, истекување на вода, автоматско алармирање на пожар
• Паметен синџир за аларм со известување во апликација, текстуална порака, повик и опционален полициски итен повик
• Прилагодливи нивоа на безбедност со користење на сите или избрани сензори
• Откако ќе го напуштите вашиот дом, автоматски, сите ваши поврзани електронски уреди се исклучуваат и вашиот дом е вооружен.
• Симулација на присуство како средство за заплашување од буљари

• Интелигентна контрола на светлината
- Паметни светилки вклучувајќи Ikea Tradfri и Philips Hue
- Сите светилки се контролираат преку паметни приклучоци и вградени прекинувачи
• Контрола на греењето
- Преку паметни термостати за радијатори
- Како и електронски грејачи преку паметни приклучоци и вградени прекинувачи
• Префрлување на потрошувачи на енергија и уреди за мирување

• Стандард за шифрирање еднаков на ниво на онлајн банкарство
• Континуиран развој и безбедносни ажурирања
• Факултативен прекин на врската за проблеми со напојувањето и Интернетот
• и уште повеќе

Дополнително, со сопствена телефонска линија Smart Home и нашата вообичаена професионална услуга.
Ажуриранa на
7.2.2022

Безбедност на податоците

Безбедноста започнува со разбирање како програмерите ги прибираат и споделуваат вашите податоци. Праксата во однос на приватноста и заштитата на податоците може да се разликува според користењето, регионот и вашата возраст. Програмерот ги обезбедил информацииве и може да ги ажурира во иднина.
Апликацијава може да ги споделува овие типови податоци со трети страни
Лични податоци, Активност во апликациите и 2 други
Оваа апликација може да ги прибира овие типови податоци
Локација, Лични податоци и 2 други
Податоците се шифрираат при префрлување
Може да побарате бришење на податоците
1,8
305 рецензии

Што има ново

- Improvements to the rules engine screens were made
- Rules are now hidden for child users outside home area
- Bugfixes (mailny for Android 12)