5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ultimele știri din piața imobiliară, reduceri de prețuri, oferte speciale și lansări de proiecte rezidențiale în exclusivitate. Descarcă acum aplicația TNI.

TNI este prima aplicație mobilă dedicată exclusiv Târgurilor Imobiliare. Aceasta ajută expozanții să intre în contact rapid cu vizitatorii și să stocheze, prelucreze și să folosească ulterior datele de contact adunate în cadrul Târgurilor Imobiliare pentru activități de marketing, targetat, personalizat, eficient, și foarte ușor. Aplicația TNI ajută vizitatorii să țină legătura cu expozanții care prezintă interes și pot fi la curent cu ultimele noutăți, tendințe și informații legate de piața imobiliară.

Câteva dintre funcționalitățile aplicației TNI:
- Informații esențiale pentru vizitatorii TNI – program, locație, calea de acces, traseu GPS
- Posibilitatea de CONFIGURARE a datelor proprii de contact și generarea de coduri QR pentru scanare rapidă și transfer de informații imediat între vizitatori/expozanți și invers
- Expozanții au posibilitatea să creeze foarte ușor baze de date cu potențiali clienți, în funcție de interes
- Vizitatorii au posibilitatea să creeze baze de date cu expozanții, proiectele sau ofertele care îndeplinesc cerințele proprii
- Acces permanent la ultimele știri, noutăț, tendințe și informări privind piața imobiliară
- Acces gratuit în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, pe baza aplicației TNI

Pe durata celor 3 zile ale târgului, toți jucătorii importanți din real estate sunt prezenți pentru întâlnirea cu persoanele interesate de achiziții imobiliare: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

TNI marchează tendințele imobiliare, creează oportunități de afaceri și oferă expozanților o platformă unică pentru promovarea și dezvoltarea activității lor, care și-a dovedit eficiența în cele 30 de ediții ale târgului.

Târgul Național Imobiliar devine internațional, iar ediția ANNIVERSARĂ 15 ani TNI se bucură de sprijinul și încrederea Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI), Asociației Naționale a REALTORS® (NAR) și Asociației Naționale a Imobiliarilor din Bulgaria (NREA) ca parteneri internaționali.
Updated on
Sep 1, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Diverse îmbunătățiri de performanță