aviokarti.mk

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Првата апликација за купување авио карти во Македонија! Инсталирај ја бесплатно и заштеди пари и време!

Имај ги најевтините авионски карти со тебе секогаш. Преку најголемиот портал за онлајн резервации на авио карти во Македонија aviokarti.mk, спореди ги цените на преку 500 нискобуџетни и класични авиокомпании и резервирај по гарантирано најниски цени со неколку кликови.

За помош и прашања, јави се на 02 6111 999 или испрати порака на info@aviokarti.mk.

Спакувај се, полетуваме!
Updated on
Mar 20, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Поправки