Rentacar Prishtina

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Rent a Car Prishtina ofron lloje të ndryshme të automjeteve me sigurim të plotë Casco. Shumëllojshmëria e modeleve të automjeteve bënë të mundur plotësimin e kërkesave të të gjitha shtresave. Ne punojmë 24/7 dhe ofrojmë shërbime të shpejta.

Rent a Car Prishtina dallohet edhe për modelet më të reja të makinave të markave të ndryshme dhe moderne.
Updated on
Dec 10, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Rent a Car Prishtina ofron lloje të ndryshme të automjeteve me sigurim të plotë Casco. Shumëllojshmëria e modeleve të automjeteve bënë të mundur plotësimin e kërkesave të të gjitha shtresave. Ne punojmë 24/7 dhe ofrojmë shërbime të shpejta.

Rent a Car Prishtina dallohet edhe për modelet më të reja të makinave të markave të ndryshme dhe moderne.