XEM BÓI NGÀY SINH

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Ngày sinh có ý nghĩa cực kỳ quan trọng, nó quyết định số phận, tính cách, tình duyên của mỗi người.
Ngày tháng năm sinh của mỗi người tương ứng với 1 con số "mạng đạo". Số này sẽ giúp bạn hiểu rõ về bản thân, về những mối quan hệ tình cảm và về tương lai của mình. Xem bói ngày sinh sẽ tiết lộ cho bạn biết bạn là người như thế nào? Cuộc sống của bạn ra sao? Con đường sự nghiệp của bạn bằng phẳng hay gồ ghề?... Không những thế ngày sinh còn cho biết những khát vọng, ước mơ, sở thích, nghề nghiệp phù hợp với bạn... Bạn sẽ được dự báo trước và chiêm nghiệm về các vấn đề sự nghiệp, tình cảm... cũng như nhận những lời khuyên nên kết đôi với người sinh vào ngày tháng nào để có hạnh phúc.
Hãy khám phá tính cách, sự nghiệp và tình duyên của bạn bằng phần mềm nhé.
Tính năng:
*tìm và giải nghĩa con số tương ứng với ngày tháng năm sinh
*bói theo tháng sinh và ý nghĩa của tháng sinh
*bói theo ngày sinh và ý nghĩa của ngày sinh
Birthdate have extremely important significance, it decided the fate, personality, the fate of each person.
Date of birth of each one corresponding to one number "network directors". This number will help you understand about yourself, about the emotional relationships and about their future. View Birthday fortune will reveal to you what you are like? What is your life? Your career path is flat or rough? ... None the said birthday aspirations, dreams, hobbies, career suits you ... You will be predictable and contemplation experience on issues of career, emotional ... as well as receive advice should be paired with any person born on dates to be happy.
Discover personality, career and the love of you by the software offline.
Function:
* Find and interpret the numbers corresponding to the date of birth
* Fortune by month of birth and month of birth meaning
* Date of birth and fortune under the meaning of birth
Read more
Collapse
4.3
623 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
September 4, 2019
Size
7.0M
Installs
100,000+
Current Version
8.8
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
tử vi tổng hợp
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.