SINN Studentbolig

SINN bolig er et tilbud til framtidige og nåværende beboere i boligene til Studentsamskipnaden i Innlandet.

Med appen kan du finne informasjon om og se alle boligene til SINN, samt søke på disse. I Appen vil du og få tilbud om bolig, mulighet for å betale depositum og signering av leieavtaler med BankID.
Som beboer kan du bruke appen til å administrere hele ditt leieforhold ved at du kan finne informasjon om leieavtaler, registrere feilmeldinger, sende inn dokumentasjon, betale faktura m.m.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Vi er blitt gjort oppmerksomme på ubrukelige oppdateringsbeskrivelser. Men vet du hva? Noen ganger er oppdateringene kjedelige, og da kan det være greit å kompensere med en ubrukelig tekst.

Ta denne oppdateringen for eksempel. Alt vi har gjort er å fikse noen bugs. Vi antar at du kommer til å like det, men det etterlater skribenten med et labert antall ting å skrive her.

Et annet problem, iallefall for Android, er at antall tegn som er lov å ha med i oppdateringsbeskrivelsen er ganske begrense
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
October 24, 2018
Size
3.1M
Installs
500+
Current Version
6.73.0
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Uni Pluss AS
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.