3,5
115 komente
10 mijë+
Shkarkime
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit
Imazhi i pamjes së ekranit

Rreth këtij aplikacioni

Si të përdorni MyMenu?
Përdorni smartphone ose tablet tuaj për t'u lidhur direkt me sistemin e ngrënies së restoranteve në restorante të zgjedhura!
• Bëni këtë nga MyMenu!
• Skanoni kodin QR që ndodhet në tryezën tuaj.


Përdorni MyMenu, sepse ...
• Ju mund të bëni një porosi dhe / ose t'i shtoni asaj në çdo kohë, pa pasur nevojë për një kamerier.
• Nëse keni nevojë të telefononi një kamerier sidoqoftë, mund ta bëni atë me një kliko sinlge në ekranin e pajisjes tuaj.
• Ju mund të vlerësoni cilindo nga artikujt e porositur, për të përmirësuar cilësinë e tyre.
• Mund të lini çdo lloj shënimesh, të cilat do t'i dërgohen direkt menaxherit të restorantit, i cili do t'i marrë parasysh ato në mënyrë që të punojë në përmirësimin e shërbimit.
• Ju mund t'i shikoni të gjitha porositë tuaja të mëparshme në çdo kohë, dhe gjithashtu t'i shtoni "të preferuarat" artikujt që ju pëlqen.
• Ju mund të informoni veten rreth kohës së përgatitjes së çdo vakti që keni porositur tashmë, ose keni ndërmend të porosisni.
• Ju mund të shkruani preferencat për çdo send të porosisë tuaj aktuale, për shembull: "Mishi të jetë i rrallë mesatar".
• Ju mund të shihni të gjitha vlerësimet dhe komentet në lidhje me artikujt e restorantit, të lënë nga klientët e tjerë.
• Mund të jeni "azhurnuar". :-)
Përditësuar më
4 gush 2021

Siguria e të dhënave

Siguria fillon me njohjen e mënyrës se si i mbledhin dhe i ndajnë zhvilluesit të dhënat e tua. Praktikat për privatësinë dhe sigurinë e të dhënave mund të variojnë bazuar në përdorimin, rajonin dhe moshën tënde. Këto informacione janë dhënë nga zhvilluesi dhe ato mund të përditësohen me kalimin e kohës.
Nuk ndahen të dhëna me palë të treta
Mëso më shumë për mënyrën se si e deklarojnë zhvilluesit ndarjen e të dhënave
Nuk mblidhen të dhëna
Mëso më shumë për mënyrën se si e deklarojnë zhvilluesit mbledhjen e të dhënave
3,5
115 komente

Ç'të reja ka

SPA options